Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nordic Choice Club

Sidste nyt fra Nordic Choice Club

Du kan altid tilgå dine medlemsoplysninger via vores digitale platforme

Har du for mange plastikkort, der fylder i din tegnebog? Nu behøver du ikke længere bruge dit medlemskort, når du booker og bor på Nordic Choice Hotels. Nordic Choice Club er gået væk fra fysiske medlemskort og lægger i stedet endnu mere fokus på den digitale rejse for gæsterne.

app

I stedet finder du alt, hvad du har brug for at vide om dit medlemskab, på Min side og i Nordic Choice Hotels-app’en. Når du downloader vores app, kan du altid tilgå dine medlemsoplysninger. Du kan hurtigt foretage nye bookinger i app’en, hvor du også finder alle oplysninger om dine kommende bookinger.

Download app`en!

Du finder desuden dit medlemsnummer i de nyhedsbreve, du modtager fra os.

 

Også BLUE-medlemmer får 5% rabat med vores medlemspris!

Nu kan alle medlemmer i Nordic Choice Club, uanset medlemsstatus, booke med medlemspris på choice.dk og i vores app. Uanset om du er BLUE-, SILVER-, GOLD- eller PLATINUM-medlem kan du nu gennemføre dine bookinger med vores Club Price, som giver dig 5% rabat på normale værelses- og morgenmadspriser.

Book dit næste ophold med 5 % rabat her

 

BLUE
 
LIFETIME og Upgrade by points

Tilføjelsen af LIFETIME til medlemsniveauerne GOLD og PLATINUM er vores måde at takke vores allermest loyale medlemmer på. Og vi har gjort det helt enkelt. Derudover kan du opnå højere medlemsstatus baseret på optjent bonuspoint!

LIFETIME

Hvis du i løbet af dit medlemsskab i Nordic Choice Club har oparbejdet 500.000 bonuspoint, opnår du GOLD LIFETIME. Dette betyder, at du får lov til at beholde alle de fordele, som er inkluderet i et GOLD-medlemskab, hele livet, uanset hvor ofte du bor hos os, og hvor mange bonuspoint du opnår i fremtiden. Du rykker altså ikke ned på SILVER eller BLUE, uanset hvad der sker.

Hvis du derimod fortsætter med at optjene, så du opnår i alt 1.000.000 bonuspoint fra den dato, du blev medlem, rykker du op til selve kronen på værket: PLATINUM LIFETIME. Hvis du opnår 1.000.000 bonuspoint og dermed PLATINUM LIFETIME, har du klaret noget, som meget få formår, og du vil aldrig kunne nedgraderes til GOLD, SILVER eller BLUE. Derimod får du glæde af alle fordelene, som indgår i et PLATINUM-medlemskab, resten af dit liv, og så længe vi eksisterer. Vi glæder os rigtig meget til at forsegle vores venskab!

Hvis du har GOLD LIFETIME eller PLATINUM LIFETIME og ikke har et Nordic Choice Club Mastercard, vil du modtage et bevis i form af et medlemskort med posten.

Upgrade by points

Det bliver også enklere for dig, der ikke bor hos os så ofte, at blive opgraderet. Tidligere har kun antal overnatninger talt med i forhold til opgradering af medlemsskabet, men dette ændrer sig med Upgrade by points. I løbet af en 12-måneders periode gælder dette: 5 overnatninger eller 15.000 bonuspoint giver SILVER-medlemskab, 30 overnatninger eller 50.000 bonuspoint giver GOLD-medlemskab og 60 overnatninger eller 100.000 bonuspoint giver PLATINUM-medlemskab.

2.564.378.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.