MenuLuk
Nyt, smart & flot

Vi er den bedste hotelkæde i Norden og i Norge!

Publiceret: 14 marts 2018

Nordic Choice Hotels er både Nordens og Norges bedste hotelkæde! Vores hotel hentede prisen ved norske Grand Travel Award 2018.

Clarion Hotel Sign facade

Clarion Hotel Sign i Stockholm er et af vores mest populære hoteller.

– Jeg tager hatten af for alle de ansatte, udtaler Petter A. Stordalen, Nordic Choice Hotels grundlægger.

8 år i træk har vi været Norges bedste hotelkæde

Den prestigefyldte norske udgave af Grand Travel Award 2018, hvor rejsebureauer stemmer på deres favoritter, arrangeres hvert år i januar af Travel News. Også 2018 blev en succes for os hos Nordic Choice Hotels: Årets norske hotelkæde og Nordens bedste hotelkæde! Det er ikke første gang, at Nordic Choice Hotels har hentet prisen for bedste hotelkæde i Norge. Det er faktisk lykkes hele 8 gange i træk(!) Det er også anden gang, at vi bliver kåret som den bedste kæde i Norden.

En stolt Petter A. Stordalen delte de gode nyheder på Instagram:

Grand Travel Award 2018. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Jeg er ufattelig stolt av alle ansatte i Nordic Choice Hotels.

A post shared by Petter A. Stordalen (@petterstordalen) on Jan 14, 2018 at 2:01am PST

”Målet er altid at levere de bedste oplevelser for gæsterne”

– Hvilken fantastisk start på det nye år! Ikke nok med at vi er blevet kåret til Norges bedste hotelkæde for ottende år i træk, nu henter vi også prisen som Nordens bedste kæde. Det er vildt, og jeg tager hatten af for alle ansatte og den store indsats, de yder hver dag, fortæller Petter A. Stordalen.

I 2017 udvidede Nordic Choice Hotels med yderligere 9 nye hoteller i Sverige, Norge og Danmark. I 2018 fortsætter ekspansionen med blandt andet en nyåbning af Funken Lodge på Svalbard, flere hoteller i Sverige og et hotel i Porsgrunn – byen, hvor Petter A. Stordalen voksede op.

Torgeir Silseth og Petter A. Stordalen. Foto: Bobo Olsson.

– Det er skønt at se, hvordan vi er i stand til at levere gode oplevelser til vores gæster, samtidig med at vi hele tiden udvider. De kommende år bliver præget af mange nyåbninger og bred ekspansion. Målet er det samme som altid – at levere de bedste gæsteoplevelser, uddyber administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Den 12. februar afholdes den svenske udgave af Grand Travel Award på vores hotel At Six i Stockholm, og også her er Nordic Choice Hotels nomineret i flere kategorier.

Seneste indlæg