Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup Lufthavn ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup Lufthavn,  Danmark Opening 4. januar 2021

Januar 2021 åbner Comfort Hotel Copenhagen Airport. Hotellet kommer til at ændre din opfattelse af lufthavnshoteller og viser med en urban vibe, en perfekt lokation og unikke miljøvenlige initiativer, at det budgetvenlige valg ikke er kedeligt

I januar 2021 åbner Comfort Hotel Copenhagen Airport - hotellet som kommer til at ændre din opfattelse af lufthavnshoteller. Hotellet er lavet helt og holdent for at imødekomme den moderne rejsendes behov.

Nabo til Lufthavn - og det centrale København

Fra hotellet er det nemt at komme til alle lufthavnens terminaler. Der er kun fem minutters overdækket gang, så du kan komme til lufthavnen iført sommersandaler uanset vejret. Comfort Hotel Copenhagen Airport passer også perfekt til dig, som skal på et weekendophold i København. Her er udsigt til vand, by og fly og så er der kun 12 minutter til downtown København med metroen, der ligger lige ved siden af hotellet.

Barception

Barception, hvad er det? Det er helt enkelt: bar + reception. Ved hotellets Barception kan du tjekke ind og ud, købe mad eller tage en drink. Du finder altid frisk og hjemmelavet mad i vores Comfort Deli såsom salater, sandwiches, frugt og snacks. Det præcise udvalg varierer fra dag til dag alt efter årstidernes råvarer. Barception og Comfort Deli er selvfølgelig døgnåbne, og du finder dem i stueetagen, velkommen!

Træn eller vask døgnet rundt

Livet er enkelt på Comfort Hotel Copenhagen Airport. Du har adgang til fitnessrum døgnet rundt. Har du brug for at vaske tøj før eller efter din rejse, har du mulighed for at gøre dette i vores Laundromat. Du finder også et strygerum på hver etage. På hotellet er der også et legerum til de yngste gæster.

Cash free

Comfort Hotel Copenhagen Airport gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Nemme og effektive møder

Skal du bruge et mødelokale i en time, i en hel dag eller måske flere dage i træk? Det klarer vi. Så du kan brainstorme, pitche en forretningsidé eller arbejde i ro og mag. Når sulten melder sig, er vi klar - uanset hvad du har brug for (komma slettet), for at holde energiniveauet oppe.

Vi har plads til alle

Med 605 værelser, 10 XLL suiter til familier, venner og alt derimellem og 2 suiter til den ultimative oplevelse har vi plads til alle - din hund er også velkommen!

Nordeuropas største kongressal

I forbindelse med åbningen af Comfort Hotel Copenhagen Airport åbner kongressalen, The Hangar, også. The Hangar bliver en af de største kongressale i Nordeuropa, som hører til et lufthavnshotel. Med sine fantastiske 2500 kvm er der plads til 2150 personer, fem Cessna-fly eller 25 biler.

Kontantfri

Hos Comfort Hotel Copenhagen Airport gør vi det enklere og mere sikkert for dig at være gæst, og derfor er vi kontantfri. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup Lufthavn , Danmark
via Google Maps

Finne frem

Metro

Tag linje M2 fra det centrale København til Copenhagen Airport. Derfra går du gennem en overdækket gangvej og havner direkte i hotellets lobby. 

Fra lufthavnen

Fem minutters overdækket gang fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Vi anbefaler Taxi 4x27, +45 27 27 27 27. Kig gerne forbi Barception, så booker vi en taxa til dig.

Om hotellet

Antal hotelværelser

605 hotelværelser.

Afstand til Københavns lufthavn

3 minutters til fods til Terminal 3.

Afstand til Københavns Hovedbanegård

7,3 km. Ca. 20 minutter med bil, 21 minutter med reginoaltog.

Afstand lokaltrafik

Ca. 50 meter.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.