Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel Oleana Bergen ,  Norge

 • Flot møderum med konferencebord og behagelige stole på Hotel Oleana

Hotel Oleana

Bergen,  Norge

Hotel Oleana ligger på Torgallmenningen i det centrale Bergen. Træder du uden for hotellobbyen, ligger byens tilbud lige foran dig. Vi er et kontantfrit hotel.

Hotel Oleana 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores standard dobbeltværelser på ca. 15-26 m2 er enten møbleret med en dobbeltseng (160 cm bred) eller to enkeltsenge (80 cm bred). På værelset finder du desuden garderobe, skrivebord med stol, tv, lænestol, minibar samt et stort spejl. Samtlige badeværelser har hårtørrer. Badeværelsetre er med bruser. Nogle af værelserne vender ud mod vejen, mens andre har udsigt over bjergene. Flere af vores værelser kan knyttes til en junior suite.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores superior dobbeltværelser på 19-26 m2 er møbleret med en dobbeltseng (150-160 cm bred) eller to enkeltsenge (2x80 cm). På værelset finder du et klædeskab, skrivebord med stol, tv, lænestol, minibar samt te og kaffe-faciliteter. Der er endvidere mulighed for at indsætte en barneseng. Badeværelset har hårtørrer, shower gel, shampoo og balsam. Vi har et enkelt superior dobbeltværelse med badekar, mens de andre er forsynet med en bruser. Værelserne har enten udsigt til vejen eller bjergene. Bemærk, at enkelte af værelserne har altan.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores deluxe dobbeltværelser på 15-26 m2 er forsynet med en dobbeltseng (enten 150-160 cm eller 180 cm bred). På dit værelse finder du også et klædeskab, skrivebord med stol, tv, lænestol eller opholdsområde samt minibar og kaffemaskine. Nogle af værelserne har plads til en ekstra seng eller barneseng. Flere af værelserne kan forbindes. Badeværelset er med bruser, hårtørrer, shower gel, shampoo og balsam. To af vores deluxe dobbeltværelser har badekar. Værelserne har enten udsigt til vejen eller bjergene.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 2 personer

Læs mere
Vores suiter på 29-58 m2 er møbleret med en seng, der enten er 150-160 cm eller 180 cm bred. Denne værelsestype har desuden klædeskab, skrivebord og stol, tv og lænestole. Der er endvidere en minibar, kaffemaskine, badekåber og tøfler. Enkelte af værelserne har plads til en ekstra seng eller en barneseng. De fleste af badeværelserne har både bruser og badekar, mens der også er både hårtørrer, shower gel, shampoo, balsam, lotion, et rense- og barberingskit samt tandbørster. Værelserne har enten udsigt til vejen eller bjergene. Bemærk, at enkelte af værelserne har altan.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.