Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norge

Velkommen til en unik hotelperle i Harstad centrum. Clarion Collection Hotel Arcticus ligger smukt ved den gamle havn med udsigt over hav og fjeld. Hver dag dækker vi endda op med både fika og aftensmad. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til en unik hotelperle i Harstad centrum. Clarion Collection Hotel Arcticus ligger smukt ved den gamle havn med udsigt over hav og fjeld. Hver dag dækker vi endda op med både fika og aftensmad.

Placering

Clarion Collection Hotel Arcticus ligger centralt ved den gamle havn i Harstad, hvor du får udsigt over både havet og fjeldene. Her bor du i moderne forhold, der bliver præget af kunst, musik og kultur. Morgenmad, fika og aftensmad er altid inkluderet i værelsesprisen, når du bor hos os.

Mad og drikke

Morgenmad er altid inkluderet ved overnatning, og derudover serverer vi fika og aftensmad - hver dag. Læs mere om vores madkoncept her.

Hotellet

I daglig tale går Clarion Collection Hotel Arcticus under tilnavnet "Kulturhotellet", da du her hos os finder en lang række skønne kunstværker af bl.a. Kari Christensen og Geir Stormoen, der hører til blandt Norges mest berømte kunstnere.

Historie

Clarion Collection Hotel Arcticus blev bygget i 1992 som en del af Harstads Kulturhus. Huset er en gammel industribygning, der tidligere fungerede som pølsefabrik. Over tid er hele området blevet videreudviklet til et kulturelt mødested med både koncerter og bibliotek, hvorfor hotellet spiller en vigtig rolle i dette pulserende bymiljø.

Mødelokaler

Vi tilbyder dig moderne og fleksible konferencefaciliteter med en unik kulturel atmosfære. Her kan du både arrangere dagsmøder og konferencer med overnatning. Læs mere om vores mødelokaler her.

Relax-hjørne

I vores såkaldte relax-hjørne fornemmer du straks den afslappende atmosfære. Her har du adgang til sauna og de tilstødende lokaler, hvor du altid kan få noget lækkert at drikke.

Fitnesscenter og motion

Vi forstår vigtigheden af at kunne holde formen ved lige, selv når du er ude at rejse. På Clarion Collection Hotel Arcticus får du fri adgang til vores træningscenter, der er udstyret med løbebånd, motionscykel, romaskine og en multihal.

Lån en fiskestang

Vi stiller to fiskestænger til rådighed for vores gæster, du kan hente dem i receptionen. Husk at være ekstra forsigtig med krogene, for hvis de forsvinder undervejs, pålægger vi et gebyr på 20 NOK.

Skiferie

Elsker du at stå på ski, er Harstad et fremragende udgangspunkt. Du har mulighed for at dyrke styrtløb og langrend i nærheden af hotellet. Blot tre kilometer væk finder du smukke stier til langrend, mens der fem kilometer fra hotellet er både alpinpister til styrtløb og slalom.

Golf i Harstad

I Harstad er der en levende golfkultur. 

Cash free

Clarion Collection Hotel Arcticus gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

4 timer fra Tromsø, 8 timer fra Bodø samt 2,5 timer fra Lofoten.

Fra Harstad/Narvik Lufthavn

Shuttlebus til Harstad

Med taxi

Vi anbefaler Harstad Taxi, ring på tlf. +47 77 04 10 00.

Om Clarion Collection Hotel Arcticus

Antal hotelværelser

112 værelser, 224 senge

Antal mødelokaler

1 lokale, max. 65 personer

Afstand til lufthavn

Harstad/Narvik Lufthavn: 50 km, ca. 1 time i bil

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.404.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.