Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Se alle hoteller i Kongsberg, Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i centrum af Kongsberg. Hotellet har velværeavdeling, restaurant og bar. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Clarion Collection Hotel Kongsberg! Har du spørgsmål om dit besøg? Måske finder du svaret her:

Parkering

Kommer du med bil? Hotellet er direkte tilknyttet Sølvparken P-hus, drevet af APCOA. Betales lettest via APCOAs egen app eller hjemmeside.

Bagagerum

Kommer du tidligt, eller vil du tage en hyggelig frokost i byen, inden du forlader Kongsberg på udcheckningsdagen? Vi tager selvfølgelig hånd om din bagage, og opbevarer både tasker og kufferter i opbevaringsrummet.

Kontantfrit hotel

Clarion Collection® Hotel Kongsberg er et kontantfrit hotel.For os, som arbejder på hotellet, indebærer det en mere sikker arbejdsplads, mindsker risikoen for røveri, modvirker kriminel virksomhed og giver personalen mere tid til vores gæster. For vores gæster og besøgere indebærer det tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. Vi tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Tag gerne kontakt, hvis du har nogle spørgsmål.

Wifi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst internet. Ingen adgangskode behøves - enklere kan det næsten ikke blive.

Mangler du noget?

Fik du ikke alt med, da du tog hjemmefra? Bare rolig - i receptionen har vi det meste, du kan have brug for: tandbørste, tandpasta, barberblad, barberskum, shampoo, balsam, bodylotion, skopudsegrej og sykit. Savner du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig med indkøb, hvis du vil.

Opgradér dit besøg

Lyst til mere plads? Måske en større seng eller en højere værelseskategori? Kontakt os i receptionen, så hjælper vi dig med at opgradere dit værelse. Vær opmærksom på, at dette afhænger af tilgængelighed. 

Træningslokale

Træningslokaler ligger på 10. etage, og har en herlig udsigt over byen. Som hotelgæst har du slevfølgelig fri adgang til træningslokalet.

Check-in & Check-out

Check-in fra kl. 15.00
Check-out senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 08:00 - 11:00

1624 Restaurant & Bar

Mandag - søndag: 11.00 - 23.00

1624 Velvære

Mandag - søndag: 10.00 - 18.00

Fitnessfaciliteter

Mandag - søndag: 07.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.