Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i centrum af Kongsberg. Hotellet har velværeavdeling, restaurant og bar. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

I april åbnede Clarion Collection® Hotel Kongsberg med 121 værelser i Sølvparken, midt i centrum af Kongsberg. Bygningen kan skilte med bar og restaurant, kaldet 1624, på øverste etage med udgang til tagterrassen. Dette er Kongsbergs nye naturlige samlingspunkt for både lokale og gæster langvejs fra, som vil nyde en herlig aften med hyggelig, intim stemning og fantastisk udsigt.

Hotellet

Det helt nye hotel skal også være førstevalget for kvalitetsbevidste gæster, med sine luftige hotelværelser og moderne konferencelokaler med alt af udstyr. Hos Clarion Collection® Hotel Kongsberg har vi fokus på at give vores gæster et behageligt ophold, hvor du aldrig mangler noget.

En dignende morgenmad, opfriskende fika, og en let aftensmad er altid inkluderet - og vil du bruge hele dagen på værelser, så har vi godt med plads til både frokost- og middagsservering i restauranten. De resterende timer kan du nyde i wellnesscenteret, hvor du kan slappe af med en række behandlinger. Og er du af den sporty type, finder du vores træningscenter på 10. etage - vi tilbyder joggingturen med den absolut bedste udsigt!

Aktiviteter i nærområdet

Kongsberg er en af Norges hurtigst voksende byer, og ligger kun en times køretur fra Oslo. Her kan du tage en historisk dukkert ind i historien mellem 1000 år gamle bygninger hos Lågdalsmuseet, eller gå endnu dybere, langt ind i fjeldet på jagt efter sølv i Kongsbergs historiske sølvminer. Byen har også meget at tilbyde i dagens ånd, blandt andet herlige naturoplevelser og alpinklare skibakker.

Vi glæder os til at ønske dig velkommen til Clarion Collection® Hotel Kongsberg!

Kontakt

  • Sildetomta 2 3612 Kongsberg , Norge
via Google Maps

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.