Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hoteller i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik.Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling. Vi er et kontantfrit hotel.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ud over vores junior suiter har vi tre helt unikke suiter, der alle sammen blev totalrenoverede i 2014, og de er designet til at give dig den bedst mulige hoteloplevelse. Fresjesviten, Larvikittsviten og Fritzøesviten er alle unikt indrettede og navngivet med inspiration fra områdets historie. Højt hævet over vandet kan du sove godt og vågne op til en fantastisk udsigt over fjorden.

Fresjesviten

Fresjesviten er 43 m2, har en lækker stue, smukt badeværelse og altan med en fantastisk udsigt. Suiten er placeret højt over fjorden, og dens placering forrest på hotellet giver dig mulighed for at vågne op efter en god nats søvn til en fantastisk udsigt over havet og fyrtårnet. Suiten har en Nespresso-maskine og morgenmad på værelset er inkluderet i prisen.

Larvikittsviten

Larvikittsviten dækker 57 m2 og er meget elegant indrettet, som en lejlighed med stue og et dejligt badeværelse med badekar. Foruden den store altan tilbyder suiten også en panoramaudsigt fra samtlige rum. Højt over havet kan du nyde en god nats søvn og vågne op til en storslået udsigt. Suiten har en Nespresso-maskine, og morgenmad på værelset er inkluderet.

Fritzøesviten

Vores største suite er hele 93 m2 stor. Den har panoramaterrasse med udsigt mod horisonten, fjorden og stranden, egen indgang til spa-området, direkte adgang til det lille varmebassin og eget spabad. Dette område kan lejes privat, udelukkende til Fritzøesviten, mod ekstra betaling. Fritzøesviten har et lækkert møbleret køkken og opholdsrum til otte personer med Apple-tv og moderne teknologi, hvilket er nyttigt til eksempelvis møder. Stuen er moderne og har flere sofagrupper. Her finder du højtalersystem og en stemningsfuld gasdrevet pejs. Spabad-rummet er indrettet i larvikit, en unik bjergart, som kun findes i Norge. Her er der både dobbelt bruser og badekar. Suiten har en Nespresso-maskine, og morgenmad på værelset er inkluderet i prisen.

Book suite

For at booke vores suiter bedes du kontakte os på tlf. +47 81 55 87 00 eller
via booking@farrisbad.no.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.