Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2019 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år, nu senest i 2017. Her får du ski in/ski out, og du bor kun 1,5 timme fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Afterskiing, en kop kaffe efter middagen eller bobler i poolen? Vi har det hele! På Norefjell Ski & Spa er der tre barer, alle sammen med en forskelligartet indretning og placering. Fælles for dem alle er den gode stemning, søde og dygtige mennesker bag disken og masser af godt til ganen.

Lobbybaren

Som navnet antyder, ligger lobbybaren i lobbyen. Her kan du synke ned i en lædersofa ved pejsen eller i en lænestol med udsigt gennem de store vinduer. Rundt om ligger klatrevæggen, den store lysekrone og indgangen til både spaafdelingen og restaurant Fjellet. Lobbybaren er i en vis forstand hotellets hjerte, der forbinder de forskellige dele. Her serveres der både varme og kolde drikke samt snacks og lette måltider til dem, der ønsker dette. Ved særlige lejligheder har vi også en barpianist.

Bar52

Bar52 tager dig med på en rejse tilbage til de olympiske vinterlege i 1952 i Oslo. Men der er også en masse fornøjelser med tilknytning til vores samtid. Bar52, der kan nås direkte fra skøjtebanen og vores udearealer, breder sig over to etager og tager med sin behagelige atmosfære godt imod dig efter en lang dag med aktiviteter i den friske luft. I vinterperioden fungerer Bar52 som en natklub med en aldersgrænse på 20 år. Lokalerne kan også lejes - selv uden for de normale åbningstider - til private arrangementer eller anvendes i forbindelse med kurser og konferencer.

Spabaren

Inde i vores spaafdeling finder du Spa Bar, som holder åbent i weekenden. Her kan du hente et glas bobler til at tage med i en varm udendørs jacuzzi en kølig vinteraften i selskab med gode venner og med udsigt over Gaustatoppen.

Åbningstider

Kontakt os for åbningstider i hotellets barer, tlf. +47 32 14 82 00.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail: booking@norefjellskiogspa.no eller på tlf. +47 32 14 82 00.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.