Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2020 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år, nu senest i 2017. Her får du ski in/ski out, og du bor kun 1,5 timme fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til vores fantastiske FjällSPA. Her kan du helt koble af fra livet udenfor og bare nyde øjeblikket.

Vores behandlinger

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, så der er noget for enhver smag. Nyd behandlinger, der er inspireret af den rene nordiske natur, og med norske æteriske olier. Synk ned i et varmt bad med kvan, bliv masseret med sten og svøbt i nordisk myrtorv. Mærk, hvordan din krop fyldes med en ny energi og gør dig klar til en ny dag. Tjek gerne vores spamenu til højre og lad dig friste!

Indendørs afdeling

Via omklædningsrummet kommer du ind i spaafdelingen. Her finder du varme og kolde bade, samt fodbad, hvor du selv bestemmer temperaturen. Her er der også to saunaer - en finsk sauna og én med en lidt lavere temperatur til dig, der synes, at den finske udgave er lidt for varm. I vores jacuzzi er der plads til mange, og i det varme bassin er der en sovesofa af sten, hvor du kan samle hele banden på rad og række og slappe af. I vores spabar er der både vand og andre drikkevarer samt steder, hvor I kan sidde og slappe af eller snakke.

Udendørs afdeling

Du kan gå frem og tilbage mellem indendørs- og udendørsområdet, som du ønsker - selv om vinteren. Her er der flere varme jacuzzier og en større pool med siddepladser. Det er en fantastisk oplevelse at sidde her sammen med venner og nyde udsigten over Gaustatoppen.

Spa-etikette og sikkerhed

Rundt omkring i spaafdelingen hænger der plakater med etiketteregler for afdelingen, som vi ønsker, at vores gæster efterfølger for både egen og andres trivsel. Gulvet kan være glat, så gå forsigtigt! Området kameraovervåges for din sikkerhed. 18-års aldersgrænse.

Kontakt og booking

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål via spa@norefjellskiogspa.no eller +47 32 14 82 00/+47 32 14 82 80.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.