Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhed i Kvadraturen, der ligger i hjertet af Oslo, blot få minutters gang fra Oslo centrum. Hotellet blev renoveret i 2021, og hotellets træningslokale fylder hele underetagen. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Start din dag med en god og ernæringsrig morgenmad. Vi kan tilbyde en masse lækkert og et stort udvalg af økologiske produkter. Her finder du også havegrynsgrød, kogte æg, røræg, bacon, flere slags pålæg, skåret frugt og masser af grønne alternativer.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag: Kl. 07.30 - 11.00
Søndag: Kl. 07.30 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det er et parkeringshus i nærheten. Paleet Parkering er det nærmeste, kun en gade fra hotellets entré. Derudover findes der offentlige parkeringspladser på gaderne omkring hotellet, men læs parkeringsskiltet grundigt for at undgå dyre bøder.

Lobbyshop

I vores butik kan du købe "rart at have”-produkter såsom shampoo, balsam, lækre salater, smoothies, drinks og snacks, alt sammen til rimelige priser. Lobbyshoppen holder naturligvis åbent døgnet rundt, så du altid kan få noget godt til ganen, uanset om det er nat eller dag. Når du bor hos os, skal det være nemt at få fat på noget lækkert. Af samme grund har vi helt droppet den dyre minibar. Du finder alt, hvad du står og mangler, i vores butik.

Åbningstider

Alle ugens dage: Året rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

  • Street art Crossfit Christiania hos Comfort Hotel Børsparken

Fitnessfaciliteter

Du må endelig ikke gå glip af et besøg i vores lækre fitnesscenter, når du besøger os. Centret har åbent døgnet rundt, så du får rig mulighed for at give den gas under dit ferieophold. Du kan muntre dig på en hel etage, hvor der er spækket med vægte samt styrke- og konditionsmaskiner.

Åbningstider

Alle ugens dage: Året rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Lazy Sunday

Vi elsker at slappe af om søndagen. Du kan nemlig kvit og frit beholde dit værelse frem til kl. 18.00 hver eneste søndag. Husk at give besked i receptionen om, at du gerne vil checke sent ud! Forbehold for værelseskapacitet og ved specielle events i Oslo.

Tidlig check-in:

200 NOK

Sen check-out:

100 NOK pr. time

Wifi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «ComfortHotel», og så er du inde! Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

  • Elevator
  • Strygejern og strygebræt

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.