Velkommen til restaurant Bella Bambina. Vores mål er at servere Norges bedste pasta og en smagsoplevelse med det bedste fra traditionel italiensk mad.
Italiensk madglæde
Hos os får du enkel og elegant mad serveret let og effektivt. Kokken laver byens måske bedste pasta bolognese og en udsøgt barbera. Og hvis du kun kan nå en hurtig frokost, kan du bestille en halv portion. Men du kan også sammensætte din egen tre-retters menu. Begynd med en tomat- og mozzarellasalat, gå straks videre til en mør kalvefilet og afslut med en skøn tiramisu eller pannacotta.
Stjernekokken bag komfuret
Den berømte madkreatør Ole Jonny Eikenfjord, der også driver Eik Annen Etage, en af Oslos mest kendte gourmetrestauranter, står bag Bella Bambina. Kokken Giuseppe Romeo styrer i køkkenet og har erfaring fra restauranter i Italien og Norge.
Velkommen herhen
Du finder Bella Bambina på vores entré-etage. Kom ind og slå dig ned, mens du ser på folkelivet i Oslo S og nyder et glas vin eller en god pastaret. Om sommeren har vi også en udeservering lige foran Østbanehallen. Det er svært at bo mere centralt i Oslo.