Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor meget er din tid værd? På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Grand Central er hotellet med den mest centrale beliggenhed i Oslo. Overkommelige priser, lettilgængeligt og trendy, midt i den nyåbnede Østbanehallen. Tilføj et moderne design med New York-fornemmelser, og du har en hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Midt i alt, med stille værelser

Midt i Oslo, på centralstationen Oslo S, Østbanehallen, venter en af Nordens lækreste hoteller. Comfort Hotel Grand Central åbnede i 2012 og har en uovertruffen beliggenhed i byens mest populære område, Bjørvika. Oslofjorden og Operaen ligger et stenkast væk, og paradegaden Karl Johan samt knudepunktet Jernhanetorget har du lige uden for døren. Hotellet er omgivet af et nyt indendørs torv med myldrende folkeliv rundt omkring. Men trods beliggenheden er der stille og roligt i de lydisolerede værelser. Du kan læse mere om Oslo her.

Døgnåbent fitnesscenter og italienske delikatesser

Slå dig ned i en af sofaerne i loungen eller sæt dig ved en af de lange borde med din computer og få tjekket arbejdsmails og ordnet et par opgaver. Lækker musik, der er udvalgt af personalet spiller i baggrunden. Hvis du har brug for et lille frirum og gerne vil svede lidt, finder du vores døgnåbne fitnesscenter ovenpå. Trænger du efterfølgende til lidt forkælelse, serverer vi italienske delikatesser i vores populære restaurant, Bella Bambina.

Hvad er din tid værd?

Vi siger til vores gæster, at de sparer ca. en times unødvendig rejsetid ved at bo her hos os. Den time kan du bruge til at lave lige, hvad du vil. En omgang træning? Tage en øl med en gammel ven? Eller måske nå et tidligere fly, så du kan sige godnat til dine børn? Valget er dit.

Oslos lækreste suiter

Comfort Hotel Grand Hotel tilbyder seks prangende, vilde og ekstravagante suiter.

Den nye Østbanehallen - Ø

Der er sket store forandringer i Østbanehallen. Efter lang tids renovering åbnede hallen på ny i februar 2015 under navnet Ø. Comfort Hotel Grand Central er dermed omgivet af alt fra hamburgere, sushi, kaffe og is til norske, franske og italienske delikatesser, hjemmelavet konfekt, mikrobrygget øl og et madmarked på hele 500 m2. Her finder du også butikker med bl.a. olivenolie, blomster og hudplejeprodukter. Kan det blive meget bedre? Du kan finde hotellets entré i selve hallen.

Unikt design og historie

Vidste du, at en stor del af hotellet ligger i en gammel stationsbygning fra 1854, og at det allerførste jernbanespor krydsede huset lige dér, hvor vores moderne hotel ligger i dag? Vi har beholdt charmen fra dengang og tilføjet Norges bedste designere og indretningsarkitekter, så vi i dag står med vores drømmehotel. Læs mere om Comfort Hotel Grand Centrals fascinerende historie og unikke indretning.

Cash free

Comfort Hotel Grand Central gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Jernbanetorget 1, Østbanehallen 0154 Oslo , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med metro, bus og sporvogn

Oslo S/Jernbanetorget

Fra Gardermoen

Lufthavnstoget til Oslo S

Med taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi. Ring på tlf. +47 023 23 eller download app’en Taxifix ved at sende ordet taxifix i en SMS til +47 023 23.

Om Comfort Hotel Grand Central

Antal hotelværelser

170 værelser, 330 senge

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km, ca. 35 minutter

Afstand til offentlig transport

0-100 meter. Hotellet ligger på centralstationen Oslo S i bydelen, der hedder Ø (Østbanehallen).

Fra Oslo S afgår der lufthavnstog til Gardermoen hvert tiende minut.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.