Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et moderne konferencehotel, der er indhyllet i landlig idyl, tæt på Stavangers lufthavn, Sola. Hotellet kan modtage op mod 950 personer og tilbyder restaurantkonceptet, Brasserie X. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Quality Airport Hotel Stavanger tilbyder en morgenmadsbuffet med mange økologiske og sunde valgmuligheder. Spørg os, så laver både smoothies og æggekage hver morgen. Velkommen til en fyldig og lækker hotelmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitnessfaciliteter

Hold dig i form i vores fitnesscenter, der har en multistation, crosstrainer, motionscykel og et løbebånd. Som hotelgæst har du fri adgang til fitnessfaciliteterne, du skal blot bruge din værelsesnøgle.

Åbningstider

Åben hele dagen, hver dag.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Log ind på wifinetværket Choice guest - du har ikke brug for adgangskode. Så får du gratis adgang i 24 timer. Det bliver nærmest ikke nemmere.

Quality Hotel™ Start

Quality Hotel™ Start er vores morgenmad til dig, der skal tidlig afsted, måske venter flyet på dig i lufthavnen. Vi giver dig en hurtig og nem start på dagen. Snup en kop kaffe og en bid brød, inden du forlader hotellet. Quality Hotel™ Start serveres i resepsjonen i morgentimerne.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.