Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norge

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norge Opening 1. maj 2023

Quality Hotel Richard With åbner dørene 1. maj 2023. Omringet af hav, beliggende på kajkanten i Stokmarknes, bliver hotellet ideelt til konferencer, familieture og vennegruppen. Her kan du hoppe i havet og slappe af i vores flydende sauna. Velkommen!

Quality Hotel™ Richard With 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
1. maj 2023 åbner Quality Hotel™ Richard With endelig dørene! Med den bedste beliggenhed på kajkanten på Stokmarknes, midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen, er Quality Hotel™ Richard With det perfekte udgangspunkt for at udforske Nord-Norge. Med tryllebindende udsigt, mad med rod i lokale traditioner, og arenaer, som lægger grunden for inspirerende møder med hvilepuls, bliver vi et spændende og inspirerende hotel, som byder på mere end kun overnatning.
Midt i hjertet av Vesterålen

Quality Hotel™ Richard With ligger midt i hjertet av Vesterålen, nærmere bestemt på Stokmarknes. Hotellet spejler sig i havet, som bruser lige uden for vinduet, og ligger et stenkast fra Hurtigrutemuseet. Den lokale lufthavn, Stokmarknes Lufthavn, er kun 8 minutter fra hotellet. Har du på et tidspunkt set et naturprogram fra Nord-Norge, læst en artikel i et blad eller læst et indlæg på Facebook fra en bekendt - og bare ladet tankerne vandre; der står du, på dæk på en fiskebåd, mærker saltvandet i ansigtet, mens du spejder ud over horisonten efter hvaler or havørne. Måske padler du afsted i kajak når solen skinner, havet er blikstille og leger med de fine blå toner. Eller er du en bjergged, som elsker at bestige den ene fjeldtop efter den anden? Vi behøver vel knapt fortælle, at billederne og oplevelserne bliver magiske, og er noget du kan snakke om i flere år. Måske giver det blod på tanden efter endnu en tur? Vesterålen er et naturligt udgangspunkt for de mest eksotiske skatte, som Norge har at tilbyde.

Konferencer og møder 

Med sine 8 etager bliver Quality Hotel™ Richard With Vesterålens største hotel, og en del af den indbydende havnepromenade på Stokmarknes. Hotellet bliver en ny opholdsstue for små og store anledninger - en fleksibel mødeplads med smagfulde oplevelser.

Hotellet bliver et førende forretningshotel med eventsalen, Storheia, som rummer op til 150 popcornspisende konferencegæster. Udover at være indbydende, indeholder konferencefaciliteterne det nyeste indenfor teknologi, lyd, lys og billede. Quality Hotel™ Richard With har 6 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser. Workshop, konference eller bryllup? Hos Quality Hotel™ er vi mødeeksperter, og sørger for, at dit møde går fejlfrit! Du har vel set, at popcorn, softice og kaffe altid er inkluderet, når du er på konference hos os?

154 hotelværelser med hvilepuls

Quality Hotel™ Richard With har 154 rom indrettet i tråd med beliggenheden, af arkitekt Nina Haeg. Flere værelser har enestående udsigt, hvor alt, du vågner til, er blåt hav og nordnorsk natur. Forkæl dig selv med ekstra luksus i vores 5 elegante suiter, eller i et af vores 6 deluxeværelser - nogle med hems!

Smagen av Nord-Norge

Restaurant Kullagret finder du i vandkanten, hvor du er hjertelig velkommen til at nyde nordisk kvalitetsmad, inspireret af det franske køkken. Køkkenet tilbyder en varieret og velkomponeret à la carte-menu baseret på lokale råvarer, hvor du kan vælge mellem klassiske favoritter med et lokalt twist. Føl dig som hjemme i baren, På Kaia, med havudsigt og gode drikkevarer.

Træning og flydende saunaflåde

Ja, du læste rigtigt. At hoppe i havet efterfulgt af et dejligt besøg i vores flydende sauna, giver dagen et forfriskende punktum eller et magiskt startskud, hvis du er den type. Og til de af os, som mener, at afslapning gøres bedst ved at brænde kalorier, har vi et træningscenter med styrkemaskiner, som er åbent døgnet rundt. Eller hvorfor ikke sætte flueben på fjeldtoppene når du er ude på løberunden? Der er ikke langt mellem de Instamgramvenlige øjeblikke i Vesterålen.

Hurtigrutens fødested

Destinationen med fortryllende nordlys og eksotiske naturoplevelser, er også Hurtigrutens fødested. Forretningsmanden og hotellets navnefar, Richard With, grundlagde Hurtigruten på Nordnes, også kendt som Richard Withs plads, hvor hotellet ligger. Stokmarknes er et selvfølgeligt stoppested på den smukke sørejse fra Bergen til Kirkenes.

Råt og spektakulært

Et hav af oplevelser venter på dig i Vesterålen! Hvad med hvalsafari eller rib-tur på nordnorske bølger? Eller eventyrlige Trollfjorden, omgivet af brante fjelde, som stikker så højt op som 1000 meter over havet. Quality Hotel™ Richard With er også startstedet til naturperler som Svolværgeita, Møysalen, Raftsundet, hvide strande og de utallige fjeldtoppe, som bør være på din bucket list, når du besøger Nord-Norge.

Velkommen!

Kontakt

  • Havnegata 2 8450 Stokmarknes , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Til/fra Stokmarknes Lufthavn

Tag flybussen fra lufthavnen til hotellet. Den stopper lige udenfor vores dør.

Taxi

Vi anbefaler Hadsel taxi. Telefon +47 07550.

Hurtigruten

Hurtigrutekaia ligger ca. 250 meter fra hotellet.

Om Quality Hotel Richard With

Quality Hotel™

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.