Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Prinsen Trondheim ,  Norge

Quality Hotel™ Prinsen

Trondheim,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Prinsen! Hotellet ligger i hjertet af Trondheim centrum, og er vores nye storstue. Hotellet har en stor nyrenoveret konferenceafdeling og flere spændende restauranter og bar.

Quality Hotel™ Prinsen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

I byen, som ofte bliver omtalt som Norges mest rockede by, Trondheim, ligger Quality Hotel™ Hotellet har en perfekt beliggenhed for konferencer, udflugter og ikke mindst madoplevelser. Kan du lide at bo midt i centrum af alt, der sker? Fint for os! For når du bor på Quality Hotel™ Prinsen, kan du gå tørskoet fra værelse til kursus, selskabslokaler, restauranter, pub og barer

Vores nye storstue i Trondheim

Velkommen til Quality Hotel™ Prinsen, med sine 122 flotte værelser, midt i hjertet af Trondheim, har du alt, du har brug for, for at få et komfortabelt ophold og en god nats søvn. Udover hotellets supercentrale beliggenhed, er værelserne designet med komfort og funktionalitet i fokus.

Vores restauranter og barer

Hvor du end vender dig i receptionen, finder du hyggelige spisesteder og barer med en helt speciel atmosfære. Forbi en buet indgang klædt i teglsten, inviteres du ind i Trondheims ældste pub, Kieglekroa. Siden 1962 har Kieglekroa været mødepladsen for trøndere og opdagelsesrejsende fra hele verden. 

Når appetitten vækkes, står vores restaurant, Emilies Eld, klar med delikate retter fra et moderne køkken med norske råvarer. Kød og fisk tilberedes på grillen for at få de karakteristiske smage frem, som du elsker. 2, 3 eller 5 retter? Hvad end du vælger, er dette stedet, hvor du bare læner dig tilbage og lader maden spille hovedrollen.

Egon Restaurant ligger også direkte tilknyttet hotellet. Med et bredt udvalg i frokost- og middagsretter finder du garanteret noget for hele familien.

Mødepladsen i Trondheim

Det er i mødet mellem mennesker, at magi opstår og store ideer bliver født. Som et af Trondheims største konferencecentre, er Quality Hotel™ Prinsen et naturlig førstevalg for alle typer konferencer, møder og arrangementer. Vores konferencefaciliteter giver dig unikke og fleksible løsninger, når det gælder teknologi, lyd, lys og billede. Med gangafstand til byens seværdigheder og madoplevelser under samme tag, ligger alt perfekt for en indholdsrig og smagfuld konference. 

Fordelt på to etager finder du 14 mødelokaler og sale med rummelige pauseområder, hvor det bugner af godter, som giver dig energien, du har brug for. Vores mødeeksperter på servicekontoret står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det. Vidste du forresten, at popcorn, softice og kaffe altid er inkldueret, når du har konference hos os?

Træningscenter

For dem, der mener, at man slapper bedst af når man brænder kalorier, har vi et træningscenter med styrkemaskiner, som er åben fra tidlig morgen til sen aften. Eller hvorfor ikke tage byvandringen samtidigt med løberunden? Trondheim bugner af kulturoplevelser, restauranter og historiske omgivelser, som bare venter på at blive opdaget.

Oplev Trondheim

Med det samme, når du begiver dig ud på Trondheims gader, føler du et historisk sys, som kan vække nysgerrigheden hos alle og enhver. Arkitektur og stemning bærer præg fra forskellige tidsepoker, godt tager hånd om og i harmoni med dagens byudvikling. Alt fra Nidelva til byens diamant - Nidarosdomen - inviterer dig med på en kameravenlig tidsrejse, der bare skal opleves. Vores bedste tips i Trondheim kan du læse mere om her.

Velkommen til Quality Hotel™ Prinsen!

Kontakt

  • Kongens gate 30 7012 Trondheim , Norge
via Google Maps

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Tog

Tog til Trondheim hovedbanegård. Hotellet ligger omkring 600 meter fra banegården.

Flybus

Flybussen stopper 20 meter fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Trønder Taxi Telefon +47 07373

Om Quality Hotel Prinsen

Antal værelser

122

Antal mødelokaler

14

Afstand til lufthavn

32 km fra Trondheim Lufthavn Værnes

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.