Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

I maj 2015 slog vi dørene op til Östersunds nye hotel og mødested, der ligger på Frösön. Her har vi fokus på møder og events, kombineret med træning, nordisk spa og unikke mad- og naturoplevelser. Velkommen til Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Er det tid til en 50-års fødselsdagsfest, firmafest eller et bryllup? Velkommen til Quality Hotel Frösö Park, der er smukt beliggende på Frösön uden for Östersund.

Bryllup

Går I i giftetanker? Hos Quality Hotel Frösö Park hjælper vi jer gerne med at organisere den store dag. Med vores beliggenhed kun et stenkast fra den populære og smukke Frösö Kirke tilbyder vi en ideel mulighed for bruden og gommen. Uanset om I ønsker et lille og intimt bryllup eller en stor fest med hundredvis af gæster, er vi klar på udfordringen. Vi har plads til op mod 300 gæster på en privat festetage og tilbyder ikke mindre end to bryllupssuiter! I kan jo også overveje at lade jer vie udendørs med de smukke bjerge som baggrund? Kontakt os gerne, så I kan høre nærmere om alle mulighederne.

Festetage

Lej vores festetage med plads til op mod 300 gæster. Kombinér festen med et træningspas, friluftsaktivitet eller et spabesøg (fra september). Vi tilbyder menuer, der henter inspiration fra både lokale og internationale retter, alle med et strejf af det franske brasserie.

Forespørgsel om booking

Kontakt os gerne for nærmere information og booking på tlf. +46 63 16 50 00 eller via q.frosopark@choice.se.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.