Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel i Sverige

Nordic Choice Hotels har et stort udvalg af hoteller i hele Sverige, uanset om du er på jagt efter et centralt hotel i Stockholm, Gøteborg, Malmø eller andre byer. Vælg alt fra budgethoteller til luksushoteller fra nord til syd!

Hoteller for enhver smag

Uanset om du vil opleve storbyernes pulserende liv og de mange forlystelser og shoppingmuligheder, eller du vil vandre i skovene højt mod nord og opleve midnatssolen, er der noget for enhver! Nordic Choice Hotels tilbyder hoteller i flere prisklasser. Børnevenligt, kun for voksne, design eller budget? Valget er dit.

Populære svenske storbyer

Er du interesseret i en weekend eller staycation i en af vores storbyer? Check ind på et af vores mange hoteller i Stockholm, Gøteborg eller Malmø. Vi har over 80 hoteller i hele Sverige, så der er en stor chance for, at du finder lige det, du søger. 

Sommer i Sverige

I Sverige er der et stort udvalg af seværdigheder, uanset hvornår på året du vælger at lægge vejen forbi. De fleste svenskere ville dog nok anbefale en tur hertil om sommeren, hvor der er ekstra meget at se og gøre i Sverige. Med de lange, lyse nætter, levende skærgårde, masser af liv og stemning på havnen og et stort udvalg af kultur- og musikfestivaler rundt omkring i landet kommer man ikke til at kede sig! Så er der selvfølgelig også midsommer i slutningen af juni samt de festlige krebsegilder i august og september.

Vinteroplevelser

Har du booket din rejse til Sverige i vinterhalvåret? Så kan du godt begynde at glæde dig! Selvom de lyse somre har deres charme, er dette en tid på året, hvor du kan nyde vintersportsgrene såsom langrend- og slalomskiløb og meget mere. Byerne pyntes med lys og dekorationer, og svenskerne varmer sig indendøre på barer, caféer og restauranter. Check ind på et af vores spahoteller og forkæl dig selv med pool, boblebad, lækre behandlinger, sauna og kolde vinterbade for de modige. Tager du turen helt op til Luleå eller Gällivare, kan du også prøve en hundeslædetur – måske med udsigt til Nordlyset. Kontakt vores hoteller, hvor vores personale står klar til at give tips til masser af spændende, lokale seværdigheder, som du ikke må gå glip af!

Tips til oplevelser

10 hemmelige restaurantperler i Stockholm

5 klassiske svenske retter, du er nødt til at prøve

Flere lande

Danmark
Finland
Letland
Litauen
Norge

Læs mindre
101 hoteller i Sverige

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.