En fantastisk morgenbuffet, en overdådig brunch, en restaurant, hvor den svenske vestkyst møder Østkysten i Amerika og en, hvor de skandinaviske råvarer flirter med smagsoplevelser fra Japan. På Clarion Hotel Post værdsætter vi simpelthen god mad.
Ingen almindelige hotelrestaurant
Der er intet mere trist end hotelrestauranter, som kun er for hotellets gæster. I en stor by vil du som hotelgæst helst fornemme byen, dens smage, menneskerne og pulsen. Derfor tager mange ud i byen på jagt efter de restauranter, som byens indbyggere selv vælger og trives på.
Morgenmad
Her på Clarion Hotel Post tilbyder vi dig en bred, nyttig og ikke mindst velsmagende morgenmad, der altid er inkluderet i værelsesprisen. Ønsker du at spise morgenmad i fred og ro, anbefaler vi dig at komme ned til morgenmaden så tidligt som muligt, da de fleste gæster plejer at spise en sen morgenmad, især i weekenderne. Morgenmaden serveres i spisesalen, der ligger i stueetagen.
Brunch - verdens bedste
I 2015 blev vores brunch kåret til verdens bedste af magasinet The Mirror, hvilket vi selvfølgelig er utroligt stolte over. Smag på Gøteborgs bedste brunch! Udover varm og kold mad, har du også æren af at tilbyde vores gæster en fantastisk dessertbuffer med godter bagt i vores eget konditori. Udover god mad serverer vi en skøn stemning, musik og varme smil, hver lørdag og søndag.
Restaurang Norda - nærproducerede råvarer med smage fra det fjerne
På Norda arbejder vi med det bedste fra begge sider af Atlanten. Grøntsagerne dyrker vi i vores egen taghave, men inspirationen henter vi fra både nær og fjernt - Vestkystens udvalg af fisk og skaldyr og Manhattans simrende gryde af hele verdens kogekunst. Med Marcus Samuelsson som inspiration vil vi skabe madoplevelser, hvor det legefulde møder det klassiske. Derfor vælger vi vores råvarer efter sæson og lader eventyrslysten lede os til vores nye opskrifter.
Vi synes, at restaurantbesøget skal vække lykkefølelser – derfor serveres maden i et varmt og afslappet miljø med en puls, der stiger mod weekenden. Søndag til onsdag byder vi ind til et mere stille miljø med musik, der bevæger sig i området omkring jazz. Torsdag til lørdag skruer vi op for lyden og tempoet med R&B og soul, som skaber en boblende og levende madsal.
Restaurang VRÅ
Tænk dig, at du har en fod her på den svenske vestkyst og en i Japan. Cirka sådan vil vi, at du skal føle, når du træder ind til os på VRÅ; en restaurant, hvor miljøet er bekendt og spændende på samme tid. Mere end noget andet vil vi gerne, at du skal føle dig godt modtaget og bekvem - og sulten, selvfølgelig. Menuen har noget for alle med fokus på mad fra havet og planteverdenen. Råvarerne er næsten altid lokale. Metoderne og inspirationen henter vi ofte fra Japan.
På VRÅ arbejder vi bæredygtigt, økologiskt og har valgt at følge naturen i stedet for at prøve på at tæmme den. Sæsonen får lov til at afgøre, hvad der kommer ind i køkkenet. Derfor ændres menuen efter årstiden, og nogle gange varierer den lidt fra dag til dag. Ingen aften på VRÅ ligner de andre, men hver morgen er det samme.
Vinkælderen
I den store og rustikke vinkælder har vi et dejligt rum, hvor vi kan modtage selskaber på op til 12 personer for dem, der ønsker et mere privat miljø. Fra Nordas køkken skaber vi en menu efter jeres ønsker.
Terrassen - udendørs terrasse (sommer)
Velkommen til Gøteborgs mest solrige udendørsspisning på Drottningtorget midt i det centrale Gøteborg. Den er vestvendt, og du kan nyde solen langt ud på aftenen, og den er derfor et perfekt sted for soldyrkere, udespisere og livsnydere om sommeren. Menuen serveres fra middag til sen aften og er en frisk blanding af både klassikere og spændende nyheder. Benyt lejligheden til at sammensætte din egen skaldyrstallerken med personlige favoritter. Vælg blandt østers, krabber, muslinger og rejer.