Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, pool på taget, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

En fantastisk morgenbuffet, en overdådig brunch, en restaurant, hvor den svenske vestkyst møder Østkysten i Amerika og en, hvor de skandinaviske råvarer flirter med smagsoplevelser fra Japan. På Clarion Hotel Post værdsætter vi simpelthen god mad.

Ingen almindelige hotelrestaurant

Der er intet mere trist end hotelrestauranter, som kun er for hotellets gæster. I en stor by vil du som hotelgæst helst fornemme byen, dens smage, menneskerne og pulsen. Derfor tager mange ud i byen på jagt efter de restauranter, som byens indbyggere selv vælger og trives på.

Morgenmad

Her på Clarion Hotel Post tilbyder vi dig en stor, sund og ikke mindst velsmagende morgenmad, der altid er inkluderet i værelsesprisen. Ønsker du at spise morgenmad i fred og ro, anbefaler vi dig at komme ned til morgenmaden så tidligt som muligt, da de fleste gæster plejer at spise en sen morgenmad, især i weekenderne. Morgenmaden serveres i spisesalen, der ligger i stueetagen. Skal forudbestilles for at sikre tidslomme, det gør du her!

Brunch, bubbles & beats

Kickstart din lørdag med høje beats og herlig stemning sammen med venner og bobler i glasset. Vores prisbelønnede brunch byder på mad fra tre forskellige forretsbuffeter. Her finder du alt salt, sprødt, kød, ost og vegetarisk. Vælg derefter en varm ret fra vores à la carte-menu, inden du afslutter med et gedigent dessertbord fyldt til randen med bagværk og søde sager. Her er der ingen begrænsninger - foruden palmeolie! Udover god mat, serverer vi en skøn stemning, musik og varme smil i et sikkert miljø.
Hver lørdag mellem kl. 10.45 - 15.00. Pris: 345 SEK

Book din plads direkte på Nordas hjemmeside

Restaurant Norda - nærproducerede råvarer med smage fra det fjerne

På Norda arbejder vi med det bedste fra begge sider af Atlanten. Grøntsagerne dyrker vi i vores egen taghave, men inspirationen henter vi fra både nær og fjernt - Vestkystens udvalg af fisk og skaldyr og Manhattans simrende gryde af hele verdens kogekunst. Med Marcus Samuelsson som inspiration vil vi skabe madoplevelser, hvor det legefulde møder det klassiske. Derfor vælger vi vores råvarer efter sæson og lader eventyrslysten lede os til vores nye opskrifter.

Vi synes, at restaurantbesøget skal vække lykkefølelser – derfor serveres maden i et varmt og afslappet miljø med en puls, der stiger mod weekenden. Søndag til onsdag byder vi ind til et mere stille miljø med musik, der bevæger sig i området omkring jazz. Torsdag til lørdag skruer vi op for lyden og tempoet med R&B og soul, som skaber en boblende og levende madsal.

Restaurang VRÅ

Tænk dig, at du har en fod her på den svenske vestkyst og en i Japan. Cirka sådan vil vi, at du skal føle, når du træder ind til os på VRÅ; en restaurant, hvor miljøet er bekendt og spændende på samme tid. Mere end noget andet vil vi gerne, at du skal føle dig godt modtaget og bekvem - og sulten, selvfølgelig. Menuen har noget for alle med fokus på mad fra havet og planteverdenen. Råvarerne er næsten altid lokale. Metoderne og inspirationen henter vi ofte fra Japan.

På VRÅ arbejder vi bæredygtigt, økologiskt og har valgt at følge naturen i stedet for at prøve på at tæmme den. Sæsonen får lov til at afgøre, hvad der kommer ind i køkkenet. Derfor ændres menuen efter årstiden, og nogle gange varierer den lidt fra dag til dag. Ingen aften på VRÅ ligner de andre, men hver morgen er det samme.

Vinkælderen

I den store og rustikke vinkælder har vi et dejligt rum, hvor vi kan modtage selskaber på op til 12 personer for dem, der ønsker et mere privat miljø. Fra Nordas køkken skaber vi en menu efter jeres ønsker.

Terrassen - udendørs terrasse (sommer)

Velkommen til Gøteborgs mest solrige udendørsspisning på Drottningtorget midt i det centrale Gøteborg. Den er vestvendt, og du kan nyde solen langt ud på aftenen, og den er derfor et perfekt sted for soldyrkere, udespisere og livsnydere om sommeren. Menuen serveres fra middag til sen aften og er en frisk blanding af både klassikere og spændende nyheder. Benyt lejligheden til at sammensætte din egen skaldyrstallerken med personlige favoritter. Vælg blandt østers, krabber, muslinger og rejer.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 31 61 90 60 eller via online reservation.

Bestil bord i Norda her

Bestil bord i VRÅ her

Morgenmad

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Norda - Frokost

Midlertidigt lukket

Norda - Middag

24/12: 16.00 - 20.00
25/12: 16.00 - 20.00
26/12: 16.00 - 20.00
27/12: Lukket
28/12: Lukket
29/12: 16.00 - 20.00
30/12: 16.00 - 20.00
31/12: 12.00 - 20.00
1/1: 14.00 - 20.00
2/1: 14.00 - 20.00
3/1: Lukket
4/1: Lukket

Nordas web »

Norda - Brunch, bubbles & beats

Lørdag: 10.45- 15.00

VRÅ

Fredag - Lørdag: 17.00 - 20.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.