Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Karlstad

Värmlandsbyen Karlstad er kendt for smuk natur, ishockeykulturen og de smilende indbyggere. Er vindretningen optimal, vil du overalt i byen kunne fornemme duften af Karlstads stolthed, kaffen Löfbergs Lila.

Tre af vores hoteller ligger i Karlstads centrum, og på det ene kan du slappe af i boblebadet og saunaen, eller måske trænger du til en bid aftensmad og et smut forbi hotellets populære bar. Det andet hotel tilbyder foruden en relaxafdeling og bar også Clarion Living Room samt en charmerende vinkælder. Vores tredje hotel i Karlstad har masser af historie, da bygningen tidligere har fungeret som byens fængsel. Hotellet er dog også lig med afslappende stunder i saunaen, lækker aftensmad, ligesom hotellet har etableret et samarbejde med flere af Karlstads bedste golfbaner. De tre hoteller har alle møde- og konferencefaciliteter. Snup desuden en kop kaffe i Löfbergs Lila egen café, Rosteriet, eller nyd stunderne på en af byens mange caféer og restauranter. Byen ligger idyllisk ved søen og Klarälven med mulighed for båd- og kajakture. Kunsthallen Sandgrund Lars Lerin er bestemt et besøg værd, ligesom Mariebergsskogen. Vil du have et indblik i lokalhistorien, ligger Värmlands museum i gåafstand fra vores hoteller i Karlstad.

Læs mindre
5 hoteller i Karlstad

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.