Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Lulea

Skal du til Luleå, og har du brug for en overnatning? Nordic Choice Hotels tilbyder flere hoteller i det centrale Luleå. Bo tæt på hovedbanegården, Luleå Tekniske Universitet, hyggelige restauranter, barer, caféer og butiksområder.

Vores hoteller i Luleå

Nordic Choice Hotels har flere hoteller i centrum af Luleå. Et par minutter fra Luleå Hovedbanegård ligger Comfort Hotel® Arctic med mange prisvenlige værelsestyper, som passer perfekt til den forretningsrejsende eller dig, som gerne vil holde en forlænget weekend. Hvis du vil have adgang til pool, sauna, wellness- og spaafdeling, er Clarion Hotel® Sense og Quality Hotel™ Luleå gode alternativer. Begge hoteller ligger tæt ved Norra Havn og blot et stenkast fra Stadsparken og Norrbottensteateret.

Seværdigheder i Luleå

Luleå byder på et stort udvalg af aktiviteter og seværdigheder. Med sin lange kystlinje, nærliggende skærgård og store skovområder er det ikke mærkeligt, at så mange af byens indbyggere har en stor forkærlighed for udendørsaktiviteter. Somrene byder på strandliv, måltider i det fri, midnatsol og en levende skærgård med mange forskellige sejlture. Når isen ligger tykt om vinteren, kan du i stedet gå en tur ud til de nærliggende øer! Med sin lange vintersæson passer Luleå perfekt til dig, som vil give dig i kast med snescooter, hundeslæde, snesko, langrendsski, slalom eller fatbikes - en mountainbike med ekstra store og brede dæk gør, at du kan klare et hvilket som helst underlag. Mange firmaer tilbyder guidede ture, hvor der også indgår en madpakke. Tager du med på en af disse ture, får du måske også mulighed for at opleve Aurora Borealis – det sagnomspundne nordlys!

Gammelstad kirkeby - en verdensarv, der er værd at besøge

Lige uden for det centrale Luleå ligger Gammelstad Kirkeby, en af Sveriges 15 verdensarvsseværdigheder. Her kan du opleve de huse og kirkerum, som udgjorde Luleås bykerne i 1600-tallet. Snyd ikke dig selv for den senmiddelalderlige kirke fra 1492, som stadig er i brug!

Kom nemt omkring i byen

I centrum af Luleå befinder du dig tæt på det meste, men hvis du vil på udflugt uden for byen, kan du vælge mellem flere transportmuligheder. En udlejningsbil er et populært valg, og der er mange valgmuligheder inden for netop biludlejningsfirmaer. Der findes selvfølgelig også lokalbusser for dig, som foretrækker det. Mange vælger også at opleve byen på cykel.

Tæt ved LTU, Luleå Tekniske Universitet

Skal du hilse på en af Luleås mange studerende? Alle vores hoteller ligger i gåafstand fra universitetet og passer dermed perfekt som udgangspunkt, når du kommer på besøg.

Få flere tips til hvad du kan lave i Luleå

Læs mere om hvad du kan lave i Luleå om sommeren
Aktiviteter og seværdigheder i Luleå om vinteren
Besøg Luleås bedste restauranter og barer

Nærliggende destinationer

Arvidsjaur
Boden
Skellefteå
Umeå

Læs mindre
5 hoteller i Lulea

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.