Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Sverige

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotel med moderne konferencefaciliteter og en dejlig beliggenhed midt i Skellefteå. Vores store lokaler gør os til et glimrende valg, uanset om det gælder store eller små konferencer eller ren afslapning.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Målet for os på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell er at give vores gæster en fantastisk oplevelse ved hvert eneste besøg. Vi glæder os til at se dig i vores populære restaurant Verandan.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og når du bor på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell, inkluderer værelsesprisen altid en overdådig morgenmadsbuffet med en masse nærende og økologiske produkter.

Verandan og Bistro V

I vores restaurant Verandan og Bistro V serveres der à la carte med smage fra alle verdenshjørner. Nyd smagene og oplevelsen med smuk udsigt over Skellefteå Stadspark. Om sommeren slår vi desuden dørene op til vores herlige udeservering.

Gym

Cirka 10 skridt fra hotellet ligger vores samarbejdspartner Step In. Et topmoderne træningscenter med noget for alle. Som hotelgst træner du gratis døgnet rundt.

Loungen

Vores lounge og lobbybar byder dig velkommen! Her kan du spille shuffleboard, selskabsspil, snakke om dagens møde eller bare omgås. I receptionen findes alt fra kaffe til andre drikkevarer, der passer lige til jer.

Aqua Spa

På hotellet finder du også vores samarbejdspartner Aqua Spa. Et muntert, tætsammentømret team med mange års erfaring. Sammen har vi gjort Aqua Spa til et af Sveriges fineste dags-kurbade, hvor vi har fokus på service. Målet er at give alle vores gæster en ekstra god behandling. Hos os kan du bestille alt fra manicure og pedicure til ansigtsbehandlinger og massage.

Reservation

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og bordreservation på tlf. +46 910 71 10 60.

Morgenmad

Mandag - søndag: 06.30 - 10.00

Frokost

Frokosten er lukket indtil videre.

Verandan - á la carte

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: Lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.