Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Høje-Taastrup Danmark

0 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Høje-Taastrup

Søger du event- eller konferencelokaler tæt på det centrale København? Så er Høje Taastrup noget for dig! På Quality Hotel™ Høje Taastrup er der et stort udvalg af mødelokaler og du er samtidig tæt på både København og Kastrup, Copenhagen Airport.

Quality Hotel Høje Taastrup tilbyder flere fleksible, lyse konference- og mødelokaler som passer godt til mindre møder, flerdageskonferencer, kickoff og produktlanceringer. Her er der også kapacitet til at tage imod store grupper til banketmiddage og firmafester. På Quality Høje Taastrup er det selvfølgelig også muligt at leje lokaler til private events, udstillinger og bryllup.  

Med konferencen på Quality Hotel Høje Taastrup kan I være sikre på at få godt med omsorg i pauserne. God mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen, og vores hotel hjælper jer gerne med at holde hjernen i gang i løbet af dagens møder og inspirerende samtaler.

Når det er tid til teambuilding og aktiviteter ligger København bare 20 minutter væk med toget fra Høje Taastrup station, som ligger i gåafstand fra hotellet. Nyd hovedstadens pulserende folkeliv, shopping, kultur og udbud af spisesteder og barer. Er tiden lidt mere begrænset, er der selvfølgelig også en hel del at kigge på i Høje Taastrup. Gå ikke glip af de omkringliggende golfbaner – her finder du nogle af Danmarks bedste! Og er shoppinglysten høj ligger det store shoppingcenter City2 og COPENHAGEN Design Outlet blot 500 meter fra hotellet.

Læs mindre
0 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.