Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Vilnius Litauen

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og arrangementer i Vilnius

Skal du arrangere konference, et møde eller et privat arrangement i Vilnius? Comfort Hotel® LT ligger centralt i Litauens hovedstad, Vilnius, med gåafstand til den gamle bydel. Hotellet har lokaler til de små møder eller de lidt større konferencer.

Er du på jagt efter lokaler til workshops, seminarer eller måske en to-dages konference? Uanset hvad du har brug for, kan Comfort Hotel LT hjælpe dig. Her sørger hotellet for det nødvendige udstyr, mad og drikke, overnatning om nødvendigt, og kaffe er der altid adgang til for alle konferencegæster. På hotellet er der også en restaurant – Time, som er meget besøgt af lokalbefolkningen. Restauranten passer godt til både frokost og middag, når du er på hotellet.

Vilnius er en smuk by med en lang og spændende historie. Tager du konferencedeltagerne med på en kirkevandring eller besøger en af byens mange restauranter er der meget at opleve. Tag for eksempel turen til den arkitektoniske perle Daggryporten, som er en af indgangene til den gamle by eller tag turen op til det Øvre Slotsmuseum og nyd udsigten.

For dig som er shoppinginteresseret er der et godt udvalg af butikker og shoppingcentre i Vilnius – alt fra de unikke og lokale butikker til store centre med internationalt præg.

Hotellet ligger centralt i Vilnius centrum. Fra Vilnius lufthavn tager det ikke mere end 15 minutter med bil eller taxa. Fra Nordens hovedstæder flyver de store nordiske selskaber flere gange om ugen. Fra hotellet kan du gå til den gamle bydel og alle Vilnius’ seværdigheder.

 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.