Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Kongsberg Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og arrangementer i Kongsberg

Skal du have konference, møde eller måske et privat arrangement i Kongsberg? På Quality Hotel™ Grand, Kongsberg i centrum af Kongsberg får du hjælp til at arrangere alt fra de små salgsmøder til de store konferencer eller messer.

I centrum af Kongsberg med udsigt over Numedalslågen ligger Quality Hotel Grand, Kongsberg. Fra Oslo tager det ikke mere end en time med bil til hotellet. Kommer du med fly til Oslo Lufthavn, Gardermoen, bringer toget dig til Kongsberg station på 1 time og 45 minutter.

Er du på jagt efter små mødelokaler til bestyrelsesmødet, eller har du brug for lokaler til produktlancering eller din egen bryllupsfest, så har hotellet lokaler der passer til dine behov. Her får du også hjælp med alt fra kaffe og frugt til gruppelokaler og overnatning.

På hotellet er der en restaurant, hvor det er muligt at afslutte mødet med en god middag. Her er der også et spaanlæg. Hvad med at synke ned i et boblebad eller få en afslappende massage efter en lang dag med møder eller før din egen bryllupsceremoni?

Udenfor hoteldøren har Kongsberg meget at byde på. For den shoppinginteresserede er der flere butikker og et stort indkøbscenter i gåafstand fra hotellet. For dig, som er historieinteresseret, har Kongsberg en indholdsrig historie. Blandt andet kan du komme med på en guidet tur dybt inde i Sølvgruvene og opleve tidlig norsk minehistorie, eller tage en tur til Norsk Bergverksmuseum for at se en verdenskendt samling af norske smaragder og rubiner.

 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.