Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Kristiansand Norge

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder i Kristiansand

Skal du holde møde, konference eller et privat arrangement i Kristiansand? På vores to hoteller i centrum har du flere muligheder. Hvad med at samle firmaet til kickoff, eller måske skal du have salgsmøde eller en dag med interviews? Valget er dit!

Uanset hvad du har brug for, hjælper vi dig med alt fra de små detaljer som kaffe, te og pausemad, til teknisk udstyr, middag og overnatning. Vi planlægger det hele sammen med dig, så alt er tilrettelagt for en vellykket konference eller arrangement i Kristiansand.

Begge vores hoteller ligger midt i centrum af Kristiansand, blot en lille gåtur fra togstationen. Fra Kjevik flyveplads tager det kun 20 minutter med bil eller taxi. Clarion Hotel® Ernst har plads til alt fra de store arrangementer ned til de små møder med flere fleksible løsninger. Comfort Hotel® Kristiansand passer bedst til mindre møder.

For dig, som vil opleve noget udenfor konferencelokalerne, har Kristiansand meget at tilbyde. I centrum ligger teater- og koncerthuset Kilden til kulturelle oplevelser, eller gågaden Markens hvis du er interesseret i shopping. Om sommeren må du ikke gå glip af Fiskebrygga ved Gravane-kanalen. Bedre sted for friske rejer, skøn mad fra havet og hyggelige restauranter på en varm sommerdag, skal du lede længe efter i sydlandsbyen Kristiansand.

Skulle du have lyst til at slippe dit indre barn løs, kan vi anbefale en tur til en af Norges mest berømte attraktioner – Kristiandsand Dyrepark. Her kan I udover at kigge på eksotiske dyr tage en tur i rutschebanen eller spille i de forskellige boder.

 

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.