Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Åre Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference, møder og festlokale i Åre

Book mødet, konferencen eller festlokalet i et unikt miljø på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Her bor I på et alpint designhotel med prisbelønnet spa og skønne fjeldoplevelser lige udenfor døren med Åreskutan som nærmeste nabo.

Hotellet har stor erfaring med at organisere møder og konferencer efter gæsternes behov og ønsker, uanset om det er en mindre kickoff, en privat fest, teambuilding-aktiviteter, kongres eller billanceringer, der skal planlægges. Her er der flere konferencelokaler at vælge mellem, og sammen med den store hotellobby er der alle muligheder for at arrangere noget udover det sædvanlige.

Mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen og Copperhill Mountain Lodge bliver inspireret af den nærværende natur omkring Årefjeldene, lokale madtraditioner og delikatesser. Morgenmad, eftermiddagskaffe og snacks, frokost, middag, mingleevent eller banketmenu. Kontakt hotellet, så hjælper vi dig.

Her er drømmebeliggenheden til skientusiasterne. Spænd skiene på direkte udenfor hotellet, og begiv dig til Årefjeldenes lifte og bakker. Et stykke vej væk ligger ÅreBjörnens langrendscenter og turspor til de, der hellere vil stå på langrendski.  

Det er let at tro, at en konferencerejser til Åre passer bedst i vinterhalvåret, men her er der lige meget at opleve både forår og sommer. Uanset årstid kan du nyde hotellets prisbelønnede spa og synke ned i de varme kilder både inden- og udendørs, gå i sauna eller boblebad med en udsigt som er uovertruffen.

Du kommer nemmest til hotellet med tog til Åre station eller med fly til Åre Östersund Airport, Derefter er det let at tage en taxi til Copperhill Mountain Lodge, eller en flytransfer hvis du kommer med fly.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.