Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Boden Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Boden

Skal du booke mødelokaler i Boden? Vi har konferencemuligheder midt i byen. På det centralt beliggende Quality Hotel™ Bodensia kan vi ordne det meste, noget godt at spise og drikke eller en skøn seng.

Konference, kursus, seminar eller kickoff – der er mange anledninger til at mødes uden for arbejdspladsen. På konferencehotellet Quality Hotel Bodensia er der flere moderne konference- og mødelokaler, som nemt kan tilpasses af jeres behov og ønsker. Book gerne en overnatning for at være lidt mere sammen med dine kolleger og lære dem lidt bedre at kende. Så kan I også nå en tur i hotellets relaxafdeling med panoramaudsigt over den gamle garnisonsby Boden.

Hotellet har også lokaler, som passer godt til events såsom polterabend, fødselsdagsmiddage og fester. Relaxafdelingen kan selvfølgelig bookes.

Quality Hotel Bodensia ligger midt i city og hænger sammen med Bodens største indkøbscenter, Enter Galleria. Fra lokalerne på konferencehotellet har du Bodens udbud lige om hjørnet og tæt på lokaltrafik. Kommer du med tog ligger Boden centralstation blot 1 kilometer fra hotellet, mens Luleå Airport ligger 42 kilometer væk. Fra lufthavnen i Luleå er det nemt at komme til Boden med taxa eller bus. 

Efter en dag fuld af møder og brainstorming er det altid populært at gå på opdagelse i byen og finde på noget sjovt med teamet. Uanset årstid byder Boden på et bredt udvalg af aktiviteter, som passer godt til arbejdskolleger. Test dit fiskeheld i Luleelven, sving køllen på golfbanen eller dyk ned i byens militære historie og book en guidet tur på Rödbergsfortet, en del af Bodens fæstning.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.