Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Halmstad Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Halmstad

Leder du efter mødelokaler i Halmstad? Vi tilbyder centrale lokaler til mange forskellige behov. Busstoppet ligger et stenkast væk, der er 15 minutters gang til Halmstads Centralstation og 10 minutter i bil til Halmstad Lufthavn!

I de charmerende kvarterer over for Norre Katts Park finder du det perfekte mødested midt i Halmstad. Clarion Collection® Hotel Norre Park er et lille og elsket hotel, hvor du finder tidstypiske detaljer fra begyndelsen af 1900-tallet, når du nærstuderer arkitekturen. Lej et eller flere lokaler til bestyrelsesmøder, præsentationer, mindre konferencer, kickoffs eller netværksevents. Mad og drikke serveres til alle dagens måltider, og kaffepauserne er med til at holde energien oppe i løbet af mødedagen.

Efter mødet er der mange alternativer, hvis I søger teambuildende gruppeaktiviteter i Halmstad og omegn. Prøv kunsten at puste glas på Steninge Glashytta, tag deltagerne med på cykel- eller ridetur ved Galgberget, snorkl gennem Hallands snorkelsti eller hvorfor ikke teste SUP (stand up paddle boarding) på åen Nissan, som løber gennem byen?

Fra vores konferencehotel er I også tæt på Halmstads mange virksomheder og institutioner såsom HMS Industrial Networks, Krönleins Bryggeri AB, Tylö AB, Halmstad Högskola, Stadsbiblioteket med Halmstad Konsthall samt Mjellby Konstmuseum. I finder selvfølgelig også butikker og restauranter lige i nærheden af hotellet.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.