Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Umeå Sverige

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde- og konferencelokaler i det centrale Umeå

Skal du holde møde, konference eller fest i Umeå? På det centralt beliggende Clarion Collection® Hotel Uman kan vi klare det meste, hvad end du har brug for det perfekte lokale, noget godt at spise og drikke eller et sted at sove.

Vores konferencelokaler passer fremragende til bestyrelsesmødet og kickoff og også til større arrangementer og events. Pauser med snacks og opkvikkende kaffe er et must til konferencen, og vi hjælper gerne med at arrange frokoster og middage. Norrlands karakteristiske smag finder gerne og ofte vej ind i vores menuer, med specialiteter som rensdyrkøder og västerbottengratin. Gå ikke glip af disse norrlandske delikatesser!

Clarion Collection Hotel Uman ligger midt i det centrale Umeå med den smukke Umeelv som nabo. Det går hurtigt at komme hertil, hvad enten du kommer med tog, bus eller fly. Umeå centralstation ligger bare 800 meter væk, mens Umeå flyveplads er så tæt på som 4 kilometer.

Her er du tæt på både butikker og shoppinggallerier samt byens største attraktioner, såsom  Norrlandsoperan, Bildmuseet, Västerbottens museum og kulturhuset Väven. I Umeå finder I også en levende golfkultur, hvis der er nogen, der har lyst til at gå en runde mellem møderne. Hvis I vil begive jer ud i lidt mere naturnære teamaktiviteter, er der en hel del vandrestier og elve tæt på. Hvad med at prøve en omgang river rafting? Vindelelven er blevet klassificeret som noget af verdens bedste vand til netop river rafting!

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.