Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

København: 13. august - 18. august 2019

I midten af august arrangeres Copenhagen Pride Week. Dette er en uge, der fejrer mangfoldighed, fællesskab og kærlighed, uafhængigt af seksualitet.

Hvad sker der under Copenhagen Pride Week 2019?

Danmarks største Pridearrangement er en farverig fest, der finder sted i København i midten af august hvert år.

I løbet af ugen blir det blandt andet gratis koncerter hver aften, debatter, pop-up shops og masser af glæde, kærlighed, glade mennesker og regnbuefarver. Sidst på ugen kommer arrangementet, som for mange er det største i hele ugen: Prideparaden.

Årets mest farverige fest blev fejret for at sætte fokus på ligestilling og at alle skal have lov til at være lige præcis den, de gerne vil være, uafhængigt af orientering. Udover Copenhagen Pride, blev Pride fejret i en række byer i Skandinavien. Happy Pride!

Hvornår er Pride Paraden?
Lørdag d. 17. august kl. 13.00.

Paraderuten er fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhusplads via Frederksberg Allé og Vesterbrogade.
Der er afgang fra Frederiksberg kl. 13.00. I 2018 gik hele 25.000 personer med i paraden og 30.000 var tilskuere. En oplevelse for livet! 

I løbet af ugen blir der en række spændende arrangementer, som setter fokus på mangfoldighed, ligestilling og skæv kærlighed. Programmet offentliggøres på et senere tidspunkt.

 

Har du brug for et sted at bo?

Hotel i København

Har du brug for et sted at bo under Pride i København? Vi fikser hotellet! Vi har flere hoteller i København, så find din favorit og book i dag. Pride arrangeres også i flere andre byer, hvor vi har hoteller. Hvad med at rejse rundt på en Prideturne til sommer? Vi har hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

Se vores hoteller i København og book her

Arrangementer under Copenhagen Pride Week

Samtidig som Copenhagen Pride Week overtager gaderne i København, har Nordic Choice Hotels events på vores hoteller. Kom og fejr med os!

<3

Share your love stories!

Hvornår: Hele Copenhagen Pride Week 2019 

Under Pride 2019 kan du komme ind og skrive din kærlighedshistorie på en af vores love walls på Clarion Hotel® Copenhagen Airport, Comfort Hotel® Vesterbro & Quality Airport Hotel Dan.

 

Stærke stemmer i Pride-bevægelsen

Bliv inspireret af menneskerne, der hver dag arbejder for lige rettigheder og muligheder for alle.

Carolins far sprang ud som homoseksuel: “Er så stolt af ham!”

Hvad sker der, når livet forandres uden at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man, når familien splittes ad og en af forældrene springer ud som homoseksuel? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, blev dette en turbulent tid, der til sidst førte til en vigtig samtale, som gav svar på mange spørgsmål.

Carolins historie & råd

Stolte forældre: “Utroligt vigtigt at der findes gode forbilleder”

Vi har truffet non-profit organisationen Stolte forældre til HBTQ-børn (HBTQ er tilsvarende LGBT i Danmark), og har fået værdifulde tips fra forældre, der selv er gået igennem sine egne "komme-ud" processer.

Læs mere om Stolte forældre
Alt du behøver vide om Pride!

Hvad står "regnbueflaget" for? Hvilke sange er de mest kendte Pride-sange, og hvilke begivenheder har gjort Pride til hvad det er i dag? Læs mere om den farverige folkefest her!

Læs alt om den farverige folkefest her!

Vil du vide mere om Pride?

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor til Pride

I Nordic Choice Hotels går vi ind for mangfoldighed, og vi arbejder hårdt for lige rettigheder og muligheder. Derfor er det med stolthed og glæde, at vi i år er sponsor til Pride i hele Norden!

Tilbage til startsiden for Pride
2.564.409.006 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.