Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Vesterbro København ,  Danmark

Comfort Hotel® Vesterbro

København,  Danmark

Du får valuta for dine penge på Comfort Hotel Vesterbro, i hjertet af København. Hotellet ligger få hundrede meter fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli, mens du kan nå kvarterets hippe butikker, restauranter og klubber til fods.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi tilbyder dig en stor, dejlig morgenmadsbuffet med masser af sunde og økologiske produkter. Kort sagt en rigtig hotel-morgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lazy Sunday

Om søndagen skal vi slappe af! Vi tilbyder dig derfor sen check-out hver eneste søndag. Du kan derfor vente med at forlade hotellet til kl. 18.00. Denne service koster dig ikke noget, men skal bekræftes i receptionen. Ønsker du tidlig check-in eller sen check-out en af de andre dage, imødekommer vi gerne dette ønske mod et mindre gebyr, så vidt der er ledige værelser.

Parkering

Parkér i APCOAs centralt beliggende parkeringskælder for blot 35 DKK/pr påbegyndt time og 365 DKK/døgn. Du kan også få rabat på din P-billet ved at henvende dig i vores reception, før du parkerer. Prisen er her 275 DKK/døgn. OBS! Den sidste type billet fås kun i et begrænset antal. Køb billetten i receptionen før du kører ned i kælderen. Efterlad aldrig bilen uden billet.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på hotel. Dine kæledyr er meget velkomne på Comfort Hotel Vesterbro. Du betaler blot 250 DKK ekstra pr. ophold for at tage din firbenede ven med på hotel. Vi opkræver naturligvis ikke gebyr, hvis der er tale om en førerhund. Tager du dine kæledyr med, hører vi gerne om dette, når du reserverer dit værelse. Det gør, at vi kan finde det helt rigtige værelse til dig og dit kæledyr.

 • Hos Comfort Hotel® får du selvfølgelig gratis Wifi på alle hotelværelser og fællesområder. Surf løs!

Frit tilgængeligt WiFi

Som gæst får du altid adgang til trådløst internet, uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme på nettet, uanset om du opholder dig på værelset eller i vores lobby. Du får adgangskoden hos vores reception. Du kan også anvende dit Nordic Choice Club-nummer, når du logger på netværket.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Cykeludlejning
 • Air condition
 • Elevator
 • Pengeskab
 • Fladskærms-TV
 • Sammenhængende rum
 • Kæledyr tilladt
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.408.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.