Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hotel i Halden

Planlægger du en tur til hyggelige Halden? Den rolige Østfoldby på grænsen til Sverige, er et yndet rejsemål for både studenter, familier og ferretningsrejsende. Uanset hvad du skal i Halden, får du mest muligt ud af opholdet hos vores hotel.

Tæt på byen

Hos Clarion Collection Hotel Park Halden,vore første hotel i byen, bor du i gangafstand fra centrum i byen, så du kan komme både til centralstationen, restauranter og butikker på et øjeblik. Hotellet er lækkert indrettet med noter af mørkt træ og en hjemmehyggelig atmosfære. Her er du også lige ved den utroligt charmerende brygge, som virkelig er et flot sted at tilbringe nogle timer om sommeren. Hvis Høgskolen i Østfold er det, der bringer dig til Halden, kommer du enkelt til Remmen, hvor højskolen ligger, med bus eller bil fra Halden centrum på ca. ti minutter. Den imponerende Fredriksten fæstning ligger heller ikke langt fra hotellet. Mere centralt kan det ikke blive!

Aktiviteter i Halden og omegn

Uanset om du er i Halden på forretningsrejse eller familietur, er det rart at vide lidt om, hvad man kan lave i området omkring hotellet. Halden er måske ikke en storby, men det opvejes med en lang og hændelsesrig historie. Vi anbefaler stærkt at besøge Fredriksten fæstning, gerne i forbindelse med et af deres mange arrangementer. Omkring byen findes også store og nydelige vandreområder og bademuligheder, så du kan virkelig gå på opdagelse. Der er heller ikke langt til Hvaler, en af Norges smukkeste sommerparadis. I Halden får du kyst, grænseshopping, kultur og historie i ét!

Konference- og mødelokaler i Halden

Halden ligger lige ved grænsen til Sverige, og er hjem til Nexanstårnet, som er Norges højeste bygning. Med en industrigigant og nærhed til Sverige, er det praktisk at arrangere konferencer og større møder her. Med 5 mødelokaler, inklusiv en konferencesal, får du plads til det meste, du kan tænke dig af arrangementer og foredrag her. Nordic Choice Hotels hjælper dig også med at skræddersy dit arrangement, så alt går helt gnidningsfrit til. Læs mere om vores udvalg af konferencemuligheder i Halden her.

Nærliggende destinationer

Strömstad
Fredrikstad
Sarpsborg

Læs mindre
4 hoteller i Halden

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.