Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Park Halden ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Park

Halden,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Park – et hyggeligt hotel i gåafstand af centrum med 64 værelser og suiter, gratis parkering, træningslokale, sauna og konferencelokaler. Middag og aftensmad indgår i prisen.

Clarion Collection® Hotel Park 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Park er vores første hotel i den charmerende lille by på grænsen til Sverige. Her bor du i moderne hotelværelser med gåafstand til centrum, tæt på Høgskolen i Østfold og ikke mindst den kendte Fredriksten fæstning, som troner højt over byen. VI har også et træningslokale, sauna, konferencelokaler samt gratis parkering for vores gæster.

Vores første hotel i Halden!

Vi er utroligt stolte over at kunne præsentere vores første hotel i Halden. Clarion Collection Hotel Park er et hotel med masser af historie, og det har en central beliggenhed lige uden for bykernen og tæt på byens seværdigheder, shopping og forlystelser.

64 hyggelige værelser og suiter, træningslokale og sauna

Føl dig hjemme i vores 64 værelser og suiter, som er delikat indrettet i diskret mørkt træ. Flere af værelserne har udsigt mod hotellets have og byder på en hyggelig atmosfære. Hotellets træningslokale og sauna kan benyttes helt gratis af gæsterne.

Evening Meal og Afternoon Sweets er altid inkluderet

På Clarion Collection Hotel Park vil vi gerne gøre det enkelt for dig, og derfor serveres der hver dag både en varm ret med salat og suppe om aftenen samt Afternoon Sweets om eftermiddagen. Som gæst indgår dette altid i værelsesprisen, når du bor hos os. Læs mere og se serveringstider under Services.

Konferencer, møder og events

Arrangér din næste konference hos os. Vi har 5 mødelokaler i forskellige størrelser, inklusive en konferencesal med plads til 150 personer i en biografopsætning. Vi tilbyder også 4 mindre mødelokaler, som passer perfekt til bestyrelsesmøder, workshops og andre selskaber. Kontakt os for en skræddersyet løsning til dit arrangement!

Handicaptilpassede værelser

Clarion Collection Hotel Park tilbyder selvfølgelig også handicaptilpassede værelser. Kontakt hotellet på tlf. +47 69 21 15 00 eller e-mailadressen cc.park@choice.no for ydeligere information.

Kontakt

  • Marcus Thranes gate 30 1776 Halden , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Bus

Holdepladsen Park Hotel ligger lige udenfor hotellet.

Tog

Halden Jernbanestasjon ligger 1,3 km fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Halden Taxi +47 69213200

 

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.