Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Hamar

Velkommen til Hedmark fylke og herlige Hamar. Her bor du i en kulturrig by og i moderne værelser midt i byens hjerte. Oplev storslået natur eller shop i charmerende butikker – i Hamar har du aktiviteter af enhver slags lige uden for døren.

Tæt på shopping og domkirken

Hamar har en historie, som går næsten 4000 år tilbage i tiden, og selv i dag findes der flere historiske bygninger i byen. Clarion Collection Hotel Astoria, på Torggata 23, har en perfekt beliggenhed i det centrale Hamar. Her bor du tæt på både den gamle domkirke fra 1100-talet, jernbanemuseet og Vikingastadion, som blev bygget til OL i Lillehammer 1994. Med sin centrale beliggenhed er du tæt på både moderne tøjbutikker og små, charmerende indretningsbutikker. Det er let at komme til og fra Hamar – byen er et knudepunkt for tog, Riksväg 25 og Europaväg 6. Oslos store lufthavn Gardermoen ligger desuden kun en times kørsel fra byen, og bus- og togstationen ligger blot nogle få hundrede meter fra hotellet.

Storslået natur og interessant kultur

Hamar er en livlig samt mellemstor by ved Mjösa – Norges største sø. I byen finder du museer, historiske bygninger og et stort kulturudbud. Hvert år arrangeres der flere musikfestivaler med store og kendte bands. Hamar har gode forudsætninger for udendørsaktiviteter som fiskeri, kajaksejlads, cykling og golf. Skibladner er verdens ældste bevarede hjuldamper, som sejler efter en fast tidsplan og tager dig tilbage i tiden. Glid hen over søen og slap af i de pragtfulde omgivelser. I Mjösa er der masser af fisk, især ørred, og her behøver du intet fisketegn.

Konferencer, møder og lokaler i Hamar
Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Hamar? Du finde vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Gjövik
Lillehammer
Gardermoen

 

Læs mindre
8 hoteller i Hamar

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.