Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger yderst i Langesunds smukke skærgård. Med badeland og konferencelokaler passer hotellet for både familier og forretningsrejsende. Vi byder dig hjerteligt velkommen. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Med saltvand og bølgeskvulp lige uden for døren og vores eget norske tropeparadis indenfor byder vi dig varmt velkommen til Quality Hotel Skjærgården.

Børnenes hotel

Vi er et børnenes hotel hele året rundt. Det indebærer, at børn altid er velkomne hos os, og vores medarbejdere har øje for børnenes behov. Vi har aktiviteter for store og små børn, særligt i weekenderne og skoleferierne (undtaget efterårsferien), hvor der foregår en masse.

Cash free

Quality Hotel Skjærgården gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Badeparken

Vores vandland Badeparken er hele 4000 m2 stort, og med 31 grader i vandet året rundt er dette det nærmeste, man kommer et tropisk paradis i Skandinavien. Badeparken udgør en populær pause fra kulden i vinterweekenderne og er feriens redningsmand, når sommervejret svigter. Og skinner solen alligevel, har vi såmænd også en udendørs pool. Den kan selvfølgelig også bruges om vinteren - for vandet er altid dejlige 31 grader, både inde og ude!

Cash free

Quality Hotel Skjærgården gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Aktivitetsfyldte konferencer

Vi har stor erfaring med at arrangere både små og store konferencer. Her kan du hente inspiration fra naturen og havluften. Vi hjælper dig gerne med planlægningen af den perfekte konference.

Langesund

En kort gå- eller køretur fra hotellet finder du Langesund, en by med maritime traditioner der rækker helt tilbage til 1570. Dette var allerede tidligt i historien en af Norges vigtigste søfartsbyer. Mange hævder, at Langesund er den by i Norge, som har flest solskinsdage, og særligt om sommeren syder Langesund af kultur og friluftsliv. Her finder du Wrightegaarden, byens kulturhus og koncertscene, med Norges nok dejligste baggård.

Gea Norvegica Geopark

I hotellets omgivelser finder du et stort Geopark-område. Visse dele kan du nå til fods, andre kræver en cykel eller bil. Geoparken spreder viden om vores geologiske naturarv og viser, hvordan geologiske processer og vores egen eksistens hænger sammen. Geoparken er den første af sin slags i Skandinavien, som støttes af UNESCO.

Kontakt

  • Stathellevn. 35 3970 Langesund , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

TIMEkspressen eller Sørlandsekspressen til Rugtvedt, derfra fem minutter med taxi til hotellet.

Med tog

Nærmeste togstation er Porsgrunn (30 km) eller Skien (40 km), derfra lokalbus til hotellet.

Med taxi

Vi anbefaler Bamble Taxi, ring på tlf. +47 35 96 02 20.

Om Quality Hotel Skjærgården

Antal værelser

161 værelser, 500 senge

Antal konferencelokaler

1 konferencesal med plads til op mod 300 personer, samt 10 grupperum af forskellig størrelse.

Afstand til lufthavn

Torp i Sandefjord, 45 minutter med bil.

Afstand til offentlig transport

Busholdeplads Badeparken: 200 meter.

Quality Hotel™

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.