Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger yderst i Langesunds smukke skærgård. Med badeland og konferencelokaler passer hotellet for både familier og forretningsrejsende. Vi byder dig hjerteligt velkommen. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Langesund, kystbyen med de flest solskinsdage i Norge.

Kulturbyen Langesund

For mange nordmænd er Langesund en af de mest idylliske Sörlandsbyer og nærmest synonym for sommer. Historisk set er byen præget af havtraditioner og var tidligt en af landets vigtigste havnebyer. Langesund er en rigtig sommerby med et sydende folkeliv fra maj til september, hvor kulturlivet blomstrer med udendørs koncerter og festivaler, som afløser hinanden. Her finder du også Wrightegaarden, hvor der arrangeres koncerter i Norges hyggeligste baggård.

Ud på tur - sommer som vinter

Lige uden for hotellet er der oplyste løjper. Her laves der skispor om vinteren, og om sommeren er det en fin løberute med flis som underlag, hvilket giver en blød tur fra forårets komme, indtil sneen daler. Tal gerne med vores reception og få tips til de bedste løberuter.

Oplev skærgården og kysten

Langs kysten ligger der en række fantastiske sommerperler på rad og række. I hotellets nærområde er der masser af aktivitetstilbud, men du kan også bruge det som udgangspunkt for en længere dagsture. Elsker du at vandre, går der både stuer over fjordmundingen til et andet populært turistmål, Helgeroa, hvor kyststien mod Stavern begynder. Eller du kan holde dig på vestsiden af fjorden og vandre ned mod Kragerø. Hvor længe og hvor langt bestemmer du selv - det er bare at lave en madpakke og komme afsted. På vejen er der mange steder, hvor du kan gøre et stop og f.eks. få en dukkert. Der er også mange cyklemuligheder i området for dig, som vil mærke vinden i håret.

Gea Norvegica Geopark

Geoparkens opgave er at sprede viden om vores geologiske naturarv ved at vise, hvordan vores egen eksistens er forbundet med de geologiske omstændigheder. I både Telemark og Vestfold, områderne omkring Langesund, finder du flere Geoparkområder, hvoraf de i Steinvika og Rognstranda ligger i nærheden af hotellet. Geoparken arrangerer aktiviter året rundt på forskellige steder og med forskellige formål. Parken støttes af UNESCO.

Museum i Langesund

Langesund er en gammel by med stolte traditioner inden for søfart og handel. Kunstmuseet holder til i den gamle Cudrios søbod, opkaldt efter den norske købmand og medlem af Stortingen Ole Hansen Cudrio (1767-1822). Museet består af tre etager med udstillinger, som viser områdets maritime historie. Her finder du også Galleri Cudrio. Det gamle rådhus, Cudriogården, er ligeledes en del af museumsbygningerne og her arrangeres der udstillinger af forskellig art.

Kontakt os

Kontakt os for mere information og forespørgsler på tlf. +47 35 97 81 00 eller via qr.badeparken@choice.no

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.