Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Vi byder dig velkommen til Clarion Collection Hotel Bastion i Oslo. Her bor du tæt på centralstationen i Oslo S, lufthavnstoget og Karl Johan. Vi tilbyder dig oven i købet både morgenmad, fika og kveldsmat. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Collection® Hotel Bastion 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

TripAdvisor Traveller Rating

4
1552 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
1

Alt alt for dyrt

6. december 2017, København, Danmark, UlrikH90

Har haft en enkelt overnatning og kan bestemt ikke genkende de fire stjerner! Værelset (som jeg fik byttet pga store støjgener) er meget meget småt - jeg kunne nå begge sidevægge på samme tid. Der er…

Har haft en enkelt overnatning og kan bestemt ikke genkende de fire stjerner! Værelset (som jeg fik byttet pga store støjgener) er meget meget småt - jeg kunne nå begge sidevægge på samme tid. Der er generelt småbeskidt overalt på hotellet. Troede der var Rituals sæbe mv i badet... men det var fra en tidligere gæst tror jeg... ellers var det i hvert fald brugt af tidligere gæst da den var tom. Betalt NOK 1750 for værelset hvilket er rent tyveri... også i Oslo.

Svar fra ejer

11. december 2017

Hei Ulrik, Takk for din tilbakemelding. Synd å høre at du ikke var fornøyd med hotellet og at du synes det var alt for dyrt. I Nordic Choice Hotels finnes det ulike brands å velge mellom, etter pris og hva du ønsker som gjest. Prisene varierer dynamisk etter belegg i Oslo vært ganske fullt. Ønsker dere lavere priser kan en velge i flere Comfort hoteller i Oslo, men da er ikke ettermiddagskaffe og kveldsmat inkludert slik som hos oss. Igjen takker vi for din tilbakemelding, og ønsker deg en god jul,

Læs mere
4

Hyggeligt hotel

29. august 2017, Kastrup, Danmark, 664kamillal

Et hyggeligt hotel der ligger centralt men ikke med støjgener. Skønne værelser der er indrettet meget hyggeligt, hvor der er kræset for detaljerne. Morgenbuffetten var god, der manglede ikke noget o…

Et hyggeligt hotel der ligger centralt men ikke med støjgener. Skønne værelser der er indrettet meget hyggeligt, hvor der er kræset for detaljerne. Morgenbuffetten var god, der manglede ikke noget og udvalget var stort.
Læs mere
5

Centralt og dejligt hotel

1. august 2017, Holte, Danmark, Ebbe08

Vi havde en enkelt overnatning i forbindelse med en tur med færgen fra København Ud over vi var heldige, at de allerede havde vores værelse klar da vi ankom kl 10.15, så blev vi også opgraderet. Men…

Vi havde en enkelt overnatning i forbindelse med en tur med færgen fra København Ud over vi var heldige, at de allerede havde vores værelse klar da vi ankom kl 10.15, så blev vi også opgraderet. Men allerbedst var, at det helt i gennem er et fint hotel, hvor tingene bare er i orden og personalet er super søde og imødekommende. Morgenmaden er lækker og indeholder alt hvad vi kunne tænke sig. Aftensmaden er enkel, men vi nød tre retters menuen, selvom det var lettere kaotisk med mange mennesker og et personale, der måtte løbe stærkt for at holde os forsynet med nok service og mad - men det blev også gjort smilende Også dejligt med kaffe/the hele dagen og bag selv pandekager om eftermiddagen Internettet virker fint. Alt i alt virkelig god value for money!

Svar fra ejer

12. august 2017

Hei, Så utrolig hyggelig tilbakemelding på oppholdet deres her i sommer, Tusen takk for gode ord! Vi setter stor pris på at dere tar dere tiden til å skrive noen ord om hvordan dere hadde det her hos oss på Bastion. Det er godt å høre at dere likte rommet dere fikk, og at dere var så heldige med å bli oppgradert! Og også at dere likte personalet, maten vi serverte i løpet av hele dagen, samt muligheten for kaffe og te hele dagen. Vi håper å se dere her igjen en annen gang! Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Læs mere
5

Dejligt, hyggeligt hotel

1. juli 2017, Helsingør, Danmark, LarsK51

Ved havnen - tæt på bådene til København - finder man dette hyggelige hotel. Gammel indretning med atmosfære, høj rengøringsstandard, venlig service-minded betjening og lavt støjniveau. Solid og god…

Ved havnen - tæt på bådene til København - finder man dette hyggelige hotel. Gammel indretning med atmosfære, høj rengøringsstandard, venlig service-minded betjening og lavt støjniveau. Solid og god morgenmad. Restaurant uden a la carte men med en fast middag - af rigtig god standard. Fredeligt og roligt værelse (611) - lidt mørkt men velegnet hvis hovedformålet er afslapning og søvn - ellers bør man vælge et værelse med mere lys. Jacuzzi på værelset. Jeg kommer tilbage!

Svar fra ejer

15. juli 2017

Hei Lars, Tusen takk for utrolig hyggelig review på oppholdet deres. Vi setter stor pris på at du tar deg tiden til å skrive om hvordan din opplevelse var her på Bastion. Det er godt å høre at du syntes vi hadde en god atmosfære og at det var god service og bra standard. 11-rommene var er veldig fine som du sier, men de er nok litt mørke pga at de ligger ut mot bakgården, så jeg vil anbefale deg å prøve ut et av våre Deluxe-rom som ligger ut mot gaten som er litt lysere neste gang du kommer på besøk! Igjen, tusen takk for tilbakemeldingen. Vi håper å se dere her igjen! Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Læs mere
5

Godt, super hyggeligt hotel

21. juni 2017, , renea192

Godt, super hyggeligt hotel næsten midt i centrum. Hotellet ligger i rolig gade tæt på den berømte Karl Johan Gate og få minutters gang til Oslo færgen. Et super prisbilligt hotel til et ophold i Oslo…

Godt, super hyggeligt hotel næsten midt i centrum. Hotellet ligger i rolig gade tæt på den berømte Karl Johan Gate og få minutters gang til Oslo færgen. Et super prisbilligt hotel til et ophold i Oslo hvor både morgen- og aftensmad er med i prisen.

Svar fra ejer

25. juni 2017

Hei, Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding på deres opphold her på Bastion. Det er så godt å høre at dere hadde et fint opphold her! Vi ligger veldig sentralt så det er veldig fint at du påpeker dette, da vi ligger bare noen minutter fra mange sentrale attraksjoner og severdigheter her i Oslo. Vi håper å se dere her neste gang dere er i Oslo. Hjertelig velkommen igjen!

Læs mere

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.