Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for dig, der ønsker et billigt men godt hotel midt i Oslos bedstenabolag ved Youngstorvet. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Youngstorget, et moderne og prisvenligt hotel lige i Oslos hjerte, på Youngstorget. Her finder du byens natteliv, og Oslos shoppingmuligheder ligger lige rundt om hjørnet.

Oslos bedste beliggenhed

Dette hotel henvender sig til dem, der ønsker at udforske og opleve Oslo. Youngstorget med dets kulturelle faciliteter, butikker og restauranter ligger super tæt på. Resten af ​​centrum, Aker Brygge og Oslos Hovedbanegård er ikke langt væk. Læs mere om Oslo her.

Vi tænker innovativt

Comfort Hotel Xpress er anderledes end alle de andre! Hotellet åbnede tilbage i 2011, og vi tilbyder dig den nyeste teknologi og de flotteste farver. Her er der ikke meget, der er overladt til tilfældighederne. Vi elsker, når ting er edgy og anderledes. Hæng ud på tagterrassen eller nedenunder. Du kan også spille pinball eller bordfodbold. Vi er ikke ligesom andre hoteller.

No fuzz

Dette er et hi-tech hotel med smarte løsninger til dig, der ikke vil ligge penge i unødvendige ting og sager. Det betyder, at du slipper for dyre tilbud såsom roomservice og minibar. Du vil desuden kunne finde mange snacks, mad- og drikkevarer til rimelige priser i vores lobbyshop, som er åben døgnet rundt. Vi gør også vores bedste for at påvirke miljøet så lidt som muligt, hvilket du vil bemærke, når du bor her på vores hotel. Vi har ingen hotelrestaurant, og vi skifter heller ikke håndklæderne og sengetøjet dag for dag.

Træn, når du har lyst

Comfort Hotel Xpress Youngstorget har et komplet motionsrum med udstyr til både cardio og styrketræning. Det er åbent døgnet rundt, så du kan træne efter behov.

Cool og kompakte værelser Vi tilbyder dig 240 smarte værelser, som er kompakte med smukke farver og moderne møbler. Du får altid et rent og friskt værelse, når du bor hos os. Men for at være et endnu mere prisvenligt hotel i Oslo gør vi ikke rent for dig hver eneste dag. Uanset om du bor her i en længere periode eller ej, gør vi rent og vasker værelset hver fjerde dag. Vi vil dog med glæde gøre rent for dig i mellemtiden, dog for et mindre gebyr. Kom forbi, så fortæller vi dig mere om hvorfor og hvordan.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Youngstorget gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norge
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med metro

Oslo S/Jernbanetorget

Med bus og sporvogn

Brugata eller Oslo S

Fra Oslo Lufthavn

Shuttletoget til Oslo S, 7 minutters gang til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, tlf. +47 023 23.

Om Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Antal hotelværelser

172 værelser, 224 senge

Afstand fra lufthavn

Gardermoen Lufthavn, 52 km, ca. 35 minutter

Afstand til offentlig transport

Brugata, 400 meter
Oslo S/Jernbanetorget, 750 meter

Fra Oslo Lufthavn går toget til Gardermoen hvert tiende minut.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.