Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferencehotel beliggende i landlige omgivelse mellem Oslo og Gardermoen. Hotellets beliggenhed og moderne konferencelokaler gør det til et naturligt mødested for alle i regionen. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Olavsgaard 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Vores righoldige morgenmadsbuffet indeholder bl.a. et udvalg af økologiske produkter samt te i løsvægt med mange spændende smagsvarianter.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag: Kl. 07.00 - 10.30
Søndag: Kl. 08.00 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i ferier og på helligdage. Kontakt hotellet for at få information om aktuelle åbningstider under dit ophold.

Fitnessfaciliteter

På Quality Hotel Olavsgaard har vi et fitnessrum med stepmaskine, træningmaskiner til funktionel træning samt spinningcykler. Har du lyst til at tage en træningstur eller måske bare udforske nærområdet, mens du bor hos os? Vi udlåner gerne cykler og cykelhjelme til dig, helt uden ekstra omkostninger. Vi har også vores egne cykel-/løbekort med turforslag på distancer mellem 5-25 km. Selvom vores hotel ligger tæt på et trafikeret vejkryds, er vores turforslag grønne!

Åbningstider - hotellets fitnessfaciliteter

Alle ugens dage: Kl. 05.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Når du ankommer til hotellet i bil, vil det være muligt at parkere lige uden for hotellet, hvor der er masser af afmærkede P-pladser. Selvfølgelig tilbyder vi også parkeringspladser, der er forbeholdt handicappede og el-biler.

Renseri

Rejser du med lidt bagage? Vi hjælper dig hellere end gerne med at vaske tøj. Indlevér blot dit vasketøj i receptionen inden kl 08.30, så leverer vi det tilbage samme dag. For priser og mere information bedes du venligst kontakte vores reception. Vil du hellere selv vaske tøjet? Intet problem. Vi har vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse for vores gæster. Du kan hente vaskepulver og skyllemiddel i receptionen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen. Hos os på Quality Hotel Olavsgaard er kæledyr meget velkomne. Prisen for din ven er 250 NOK pr. ophold. Husk blot at give os besked, når du booker, så vi kan tage hånd om jer på bedste vis.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores hotelværelser har trådløst internet, og det er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgang ved at logge dig på med dit Nordic Choice Club-nummer, men du kan også få en adgangskode i receptionen.

Øvrige tjenester

 • Cykelsti
 • Joggingrunde
 • Udendørs parkering
 • TV
 • Konferencecenter
 • Popcornmaskine
 • Softice-maskine
 • Kaffemaskine i udvalgte værelser
 • Restaurant
 • Røgfrit hotel
 • Bar
 • Café

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.006 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.