Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

  • Træningslokale og nærbillede af træningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Træningslokale med vægte, store træningsbolde og træningsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et moderne familie- og konferencehotel i Tønsberg. Med dets smukke beliggenhed og unikke arkitektur falder hotellet godt i hak med sine omgivelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel Tønsberg er et konference- og oplevelseshotel, som forener det bedste inden for luksus og tradition i hyggelige, maritime omgivelser. Hotellets personale har en stor erfaring med at afholde store landsmøder, konferencer eller mindre sociale forsamlinger.
Beliggenhed

Hotellet ligger godt placeret i nærheden af restauranter og byliv, med en herlig udsigt midt på bryggen i Tønsberg. Nærmeste nabo er Foynhagen, som kører et fuldspækket koncertprogram hele sommersæsonen. Her kan du altså se en række kendte artister og opleve herlig stemning, og derefter lige direkte på hovedet i seng, når søvnen melder sig.

Konference

Hotellet har en særdeles indbydende konferenceafdeling med mødelokaler i alle størrelser og en maksimal kapacitet på op til 1000 personer. Alle møde- og konferencelokaler har de nyeste tekniske løsninger, der er med til at sikre et vellykket arrangement. Oseberg Kulturhus ligger inde i hotellet med en konferencekapacitet på 1000 personer og egner sig derfor perfekt til store arrangementer såsom landsmøder, kick-offs eller produktlanceringer. Læs mere om konferencemuligheder hos os her.

Brasserie X og Bar X 

Restaurantkonceptet Brasserie X baserer sig på gode, ukomplicerede og smagfulde måltider lavet fra bunden. Her mødes nordiske madtraditioner og franske brasserietraditioner med en afslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant og bar spreder sig lækkert og bueformet over to etager med vinduer fra gulv til loft. Brasserie X og Bar X ligger skønt med panoramaudsigt over søen og bådene, der er på vej ind og ud af Tønsberg havn. Læs mere om mad og drikke her.

Relax-afdeling, svømmebassin og træningslokaler

Quality Hotel Tønsberg er mere end et konferencehotel. Med fitnessfaciliteter, relax-afdeling og udendørs svømmebassin på taget (åben i sommersæsonen juni - september) er der gode muligheder for at få et forfriskende pusterum eller en intensiv træning. Din værelsesnøgle er adgangsnøglen. Læs mere her.

Cash free

Quality Hotel Tønsberg gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Ollebukta 3 3126 Tønsberg , Norge
via Google Maps

Find vej til hotellet

Fra lufthavnen

Tog og lufthavnsbus til Tønsberg fra Torp og Gardermoen

Quality Hotel Tønsberg

Antal hotelværelser

292 værelser, 575 senge

Antal konferencelokaler

25 lokaler, plads til 1000 deltagere

Afstand til lufthavn

Torp Sandefjord Lufthavn: 30 km
Oslo Lufthavn: 150 km

Afstand til offentlig transport

5 minutter fra Tønsberg hovedbanegård

Quality Hotel™

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.