Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hotel i Halmstad

Hvide sandklitter, blåt hav og en lille følelse af The Hamptons kun 1,5 time syd for Gøteborg er noget af det, som Halmstad er kendt for. Midt i centrum af byen finder du vores hotel, Clarion Collection Hotel Norre Park.

Hotellet ligger i en bygning med rig historie, og blev tidligere brugt som bland andet tøndemageri. Her serveres der morgenmad, Afternoon Sweets og Evening Meal - altid inkluderet for hotellets gæster. Lige ved hotellet findes den smukke naturpark Norre Katts park. Parken blev anlagt i midten af 1800-tallet, og tilbyder aktiviteter hele året rundt. På hotellet finder du kunst med motiver hentet fra parken. Inden for gangafstand fra hotellet ligger der et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Flere af byens seværdigheder som Länsmuseet, Nya Stadsbiblioteket og Halmstad Arena med sit eget badevand ligger også i nærheden. En kort tur udenfor byen ligger to af byens mest kendte attraktioner: Tylösand strand og Halmstads mange golfbaner. Tylösand strand er blevet kåret til Sveriges bedste strand. I løbet af sommeren vrimler det med liv på stranden, som ofte sammenlignes med 1920'ernes The Hamptons. Halmstad anses at være Sveriges golfhovedstad med 13 golfbaner tæt på byen og med kort afstand til hotellet.

Læs mindre
6 hoteller i Halmstad

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.