Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Sverige

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Sverige

Velkommen til Hotell Mårtenson! Et hotel med service i højeste klasse og som er blevet renoveret for nyligt. Tagbar, bistro, træningsfaciliteter, konferencelokaler, co-working-områder, café og blomsterbutik er bare en del af alt, hotellet kan tilbyde.

Hotell Mårtenson 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotel Mårtenson slog dørene op igen i maj 2021 efter en omfattende renovering. Et moderne hotel, hvor fortiden forenes med detaljer fra 1920-tallet. Her bydes du velkommen hver dag af Gretas blommor, en farverig og smuk blomsterbutik! 

Reception + café

I receptionen finder du en herlig café. Udover at du kan checke ind og ud, serveres her også morgenmad, frokost, middag og alt imellem. Vil du sove længe? Så kan du nyde sen morgenmad i caféen, efter den normale morgenmadsbuffet er afsluttet for dagen. 

Franz Bistro og Gretas Tak

Gå ikke glip af hotelles hyggelige restaurant ved navn Franz Bistro. Her kan du nyde klassiske retter med et moderne twist. Gretas Tak er hotellets tagbar, som holder åbent i de varme måneder. Fra tagbaren har du en magisk udsigt over Halmstad og åen Nissan. Tagbaren kan lejes til private arrangementer. Er dette måske stedet til din næste fødselsdagsfest? 

Konferencelokaler og plads til co-working

Arrangér næste konference, møde eller event på Hotel Mårtenson. Vælg mellem 4 forskellige konferencelokaler, eller book dem alle! Det er også muligt at leje et konferencelokale og bruges som chambre separée til jeres næste middag. Hotell Mårtenson har et større område til co-working. Her kan du, som enten køber dagspas eller har et medlemskab, sidde og arbejde selv eller med dine kollegaer. Vi har et åbent kontorslandskab, men man kan også leje et eget værelse. Hver dag indgår frugt, vand, kaffe, te, brug af vores printer og selvfølgelig hurtigt og trådløst wifi. På mandage indgår også hotellets magiske morgenmad. 

Gretas blommor

Du får ikke en bedre velkomst end du får på Hotel Mårtenson. Smukke og velduftende buketter i magiske farver i en vidunderlig blomsterbutik. Perfekt! Lige til at købe en buket med hjem efter en aften i baren.

Kontakt

  • Storgatan 52 30243 Halmstad , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Bus og tog

Hallandstrafiken busstoppested: 250 m fra hotellet
Halmstad Centralstation: 1 km fra hotellet

Lufthavn

4 km, ca. 11 minuter med bil, til Halmstad Flygplats

Taxi

Taxi Halmstad: +46 35-202 21 57

Om Hotell Mårtenson

Antal hotelværelser

137 værelser

Antal konferencelokaler

4 lokaler

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.