Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match tilbyder en enestående udsigt over Vättern og et bredt serviceudbud. Her er restaurant og relaxafdeling med udendørs boblebad. Hotellet er the perfect Match, uanset om du rejser til en konference, med familien eller med vennerne.

Quality Hotel™ Match 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

For at orke en hel dag med konferencer eller events, er det vigtigt med en god start på dagen. Den får du af vores lækre og sunde morgenmadsbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i din overnatning.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Vi kan have varierende åbningstider i sommermånederne og helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Parkering

Selv bilen er velkommen hos os. Du parkerer enkelt i kommunens parkeringskælder under hotellet. Afgiften betales via apperne Parkster eller EasyPark på plads i parkeringshuset.

Pris

275 SEK/døgn

Lobbyshop

Hvis du pludselig får lyst til noget lækkert i løbet af dagen, om aftenen eller natten, så har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre fornødenheder i vores Lobbyshop. Hos os kan du være både syvsover og natteravn. Velkommen hvornår som helst!

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Gym

Vores træningsstudio er fuldt udstyret med træningsudstyr for at forbedre både kondition og styrke.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst wifi, så du kan surfe lige så længe du vil. Tilslut til netværket: QualityGuest. Enklere kan det ikke blive.

Relax

På 2. etage finder du vores herlige relaxafdeling. Her er sauna, isbad og frem for alt vores herlige boblebad ude på terrassen med udsigt over fantastiske Vättern. Boblebadet er desværre lukket pga. tekniske problemer.

Åbningstider:

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:00

Vi bruger slottider på 2 timer, som kan bookes i receptionen, og koster 190 SEK/person.

Relaxafdelingen er kun til for hotelgæster.
Ingen drikkevarer må medbringes. Aldersgrænse 18 år.

Gaming Room

Hos os har vi Gaming Rooms i samarbejde med Telia och Gsign. Værelserne er indrettet med ergonomiske møbler specifikt designet til gaming. Selvfølgelig er der også det nyeste udstyr, som Telia har udviklet for den bedste spiloplevelse.

Værelset er udstyret med computer, og har al teknik for livestreaming. Telia Gaming Center er integreret, og der findes totalt 40+ spil tilgængelige.

Book Gaming Room her

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.