Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel Match

Jönköping,  Sverige Opening 1. september 2022

Vi tæller dagene til september, for der åbner vi dørene til Quality Hotel Match. Kom og besøg os, når det sker - vi vil vædde på, at vi kan være en perfekt match!

Quality Hotel Match 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

For at orke en hel dag med konferencer eller events, er det vigtigt med en god start på dagen. Den får du af vores lækre og sunde morgenmadsbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i din overnatning.

Serveringstider kommer.

Parkering

Også bilen er velkommen hos os. Parkér i vores parkeringskælder under hotellet. Afgift tilkommer, og betales nede i parkeringskælderen.

Petite X

Hvis du pludselig får lyst til noget lækkert i løbet af dagen, om aftenen eller natten, så har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre fornødenheder i Petite X ved lobbyen. Med Petite X kan du være både syvsover og natteravn. Velkommen hvornår som helst!

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os på Quality Hotel Match er husdyr velkommen. Prisen for din ven er 250 NOK pr. besøg. Husk at give besked, når du booker, så vi kan tage hånd om jer på bedst mulige måde. Førehunde bor selvfølgelig gratis mod fremvisning af legitimation fra NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

Gym

Vores træningsstudio er fuldt udstyret med træningsudstyr for at forbedre både kondition og styrke.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst wifi, så du kan surfe lige så længe du vil. Tilslut til netværket: QualityGuest. Enklere kan det ikke blive.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.