Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Karlskrona

Velkommen til Blekinge og orlogsbyen Karlskrona, der er kåret som et af Sveriges flotteste steder. Midt i skærgården finder du herlige butikker, interessante museer og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

Med havet som nabo

I Karlskrona bor du med havet som din nærmeste nabo. Clarion Collection Hotel Carlscrona er en unik hotelperle ved Skeppsbrokajen – lige ved havet og kun 5 minutter fra togstationen. Hotelmiljøet er inspireret af byen og dens spændende historie. Her er du tæt på både kunstgallerier, små unikke butikker og smagfulde restauranter samt udendørsserveringer. Mange butikker er samlet rundt omkring de to gågader Ronnebygatan og Borgmästargatan. Den lækre glasfacade gør Clarion Collection Hotel Carlscrona til et vartegn i byen. I hotellets gård finder du en herlig udendørsplads med tilhørende have – perfekt til afslapning. Byen har en god beliggenhed ved motorvej E22, og fra Ronneby Airport tager det kun 30 minutter at nå ind til Karlskrona.

Afslapning og træning

Efter en lang dag i byen kan det være skønt at koble af. På hotellets moderne relax- og fitnessetage venter der en afslappende atmosfære med sauna, relaxområde og fitness. Her er der plads til både afslapning og samvær.

Oplev Karlskrona

Den solsikre orlogsby Karlskrona byder på masser af historie, og siden 1998 har byen været at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste. Med sine mange badesteder, vandreruter og et naturreservat er Karlskrona med årene blevet et af Sveriges mest populære turistmål. Oplev det interessante marinemuseum og Kungsholms fort eller den hyggelige Wämöpark – i Karlskrona er der ikke langt til hverken aktiviteter eller herlig natur.    

 

Konference, møder og lokaler i Karlskrona

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Karlskrona? Du finder vores udvalg her.  

 

Nærliggende destinationer

Kalmar

 

Læs mindre
2 hoteller i Karlskrona

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.