Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Kalmar

Velkommen til Småland og Kalmar, en af Sveriges ældste byer. I tændstikkongen Ivar Kreugers hjemby er der masser af herlige aktiviteter for alle aldre. Derudover er der et rigt kulturliv, en lang historie og Ölandsbron – Sveriges længste bro.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Fantastisk beliggenhed på kajen

I Kalmar får du en magisk overnatningsmulighed med Kalmarsund som nabo. Det sker på Clarion Collection Hotel Packhuset. I den flotte bygning får du en udsigt i verdensklasse året rundt, samtidig med at du bor i flotte og elegante værelser. Hotellet har en god beliggenhed ved Kalmars gæstehavn, og der er ikke langt til hverken restauranter, caféer eller butikker. Baronens köpcenter ligger kun få hundrede meter væk og byder på det meste inden for shopping. Fra hotellet har du godt en time på motorvej E22 til Oskarshamn Lufthavn. Ölandsbron er med sine 6072 meter Sveriges længste bro (Øresundsbroen ligger delvist på dansk territorium) og lokker hvert år mange gæster til det populære og solsikre Öland.

Fra golf til historie – oplev Kalmar

Kalmar er en historisk by med masser af aktiviteter. Kalmar Läns Museum er bl.a. et af byens mest populære og interessante besøgsmål – museet ligger kun 5 minutter fra Clarion Collection Hotel Packhuset. På Slottsholmen ligger Kalmar Slot, som sammen med Tre Kronor, Viborgs slot og Älvsborgs fæstning betragtes som en af Sveriges vigtigste fæstningsanlæg. I Kalmar er der også en både levende og herlig golfkultur. Vi samarbejder med 5 golfbaner, som alle ligger inden for 50 km fra hotellet. Med prisvenlige golfpakker sørger du både for at få træning, socialt samvær og afslapning!

Konferencer, møder og lokaler i Kalmar

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Kalmar? Du finder vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Oskarshamn
Växjö
Karlskrona

 

Læs mindre
5 hoteller i Kalmar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.