Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Trollhättan

Velkommen til Trollhättan og Clarion Collection Hotel Kung Oscar. I den hyggelige men livlige by kommer du ikke til at kede dig. Med et besøg på Clarion Collection Hotel Kung Oscar får du adgang til et væld af oplevelser.

Midt i parktrekanten

Clarion Collection Hotel Kung Oscar ligger på Drottninggatan i Trollhättan og er dermed ikke mere end 500 meter fra Trollhättans hovedbanegård. Hotellet ligger også midt i en hyggelig parktrekant, bare et stenkast fra tre forskellige parker: Maria Alberts Park, Betty Backs Park og Bergslagsparken. Derudover befinder du dig midt i byen med hurtig adgang til alle dens tilbud, til restauranter, underholdning og byliv.

Aldrig kedeligt i Trollhättan

Trollhättan er en charmerende og dynamisk by. Som gæst på Clarion Collection Hotel Kung Oscar kan du nyde en herlig nats søvn for siden at udforske alt som Trollhättan har at byde på. Du kommer til at være i gåafstand fra det meste. For eksempel vandfaldet Trollhättefallen hvor kan du se lugerne åbne sig, hvorefter 300000 liter vand i sekundet fosser ud. Trollhättan giver dig også nem adgang til andre byer og steder. Fra Trollhättans hovedbanegård kan du nemt hoppe på toget for godt og vel en halv time senere at befinde dig i Göteborg.

God mad og forretningslejligheder

Clarion Collection Hotel Kung Oscar får du som gæst altid adgang til morgenmadsbuffetten, men også Afternoon Sweets og Evening Meal indgår for alle overnattende gæster. På hotellet kan du enten booke et hotelværelse eller vores treværelses-lejligheder ved et længere besøg.

Nærliggende destinationer

Vänersborg
Stenungsund
Göteborg

Læs mindre
3 hoteller i Trollhättan

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.410.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.