Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Gøteborg

Velkommen til Sverige og Gøteborg. Her kan du vælge mellem konferencehoteller med gode transportforbindelser til byens centrum, designhoteller i byen eller de billige hoteller, tæt på alt.

Det er nemt at rejse rundt i Gøteborg, så du har alle muligheder for at opleve de forskellige seværdigheder. Tag sporvognen eller bussen fra hotellet til det afslappede Majorna eller Haga og nyd byens puls. Gå en tur fra hotellet til Avenyn, shop i Nordstan eller dans natten væk på Andra Långgatans natklubber. Oplev Gøteborg Kunstmuseum, Nya Ullevi Stadion eller slotsskoven, hvor musikfestivalen Way Out West afholdes i august hvert år. Besøg desuden Masthuggskyrkan og nyd den betagende udsigt over byen. Gå ej heller glip af forlystelsesparken Liseberg eller fiskemarkedet Feskekorka, hvor du bliver mindet om, at Gøteborg er en levende havneby. I Gøteborg er der mange restauranter, hvor der er fokus på delikatesser fra havet, og mange af dem ligger i gåafstand af vores hoteller. Flere af vores hoteller ligger et stenkast fra Gøteborgs hovedbanegård, mens de andre hoteller er lettilgængelige med bus, taxa eller sporvogn. Hvis du er på gennemrejse, kan du bl.a. vælge vores hoteller i Stenungssund med et saltvandsstænk eller tekstilbyen Borås få kilometer væk.

Læs mindre
13 hoteller i Gøteborg

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.