Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Växjö

Velkommen til Småland og Växjö! Her kan du nyde et besøg på Clarion Collection Hotel Cardinal eller Quality Hotel Royal Corner og være tæt på byens store kontraster – en perfekt blanding af puls og ro.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Vælg det som passer dig

I Växjö er mulighederne mange, og her taler vi ikke bare om alt det du kan lave. I denne smukke og hyggelige by finder du både Quality Hotel Royal Corner beliggende på Liedbergsgatan, og bare et stenkast derfra på Bäckgatan finder du Clarion Collection Hotel Cardinal. Clarion Collection Hotel Cardinal er et perfekt valg for dig som vil bo i en flot, historisk bygning og gerne vil nyde et herligt glas på terrassen, mens du dufter til de farvestrålende blomster som hotellet selv dyrker. Quality Hotel Royal Corner ligger meget centralt, tæt på både shopping og gode restauranter. Det perfekte valg for dig der både kan lide tempo og muligheden for at slappe af i en hyggelig relaxafdeling sidst på dagen.

Tæt på det hele

Uanset hvilket hotel du vælger, kommer du til at være tæt på alt hvad denne smålandsperle tilbyder. Foruden god shopping og restauranter findes der en hel del seværdigheder i Växjö. Gå på kunstvandring rundt om søen, tag i Linnéhaven, eller hvorfor ikke besøge Växjö kunsthal? For den eventyrlystne rejsende er der mulighed for både zipline og outdoorcykling! Hvilken type er du?

Konference, møde og lokaler i Växjö

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Växjö? Du finder vores udbud her.

Nærliggende destinationer

Karlskrona

Læs mindre
2 hoteller i Växjö

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.