Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Gjøvik Norge

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference i Gjøvik

Søger du mødelokaler, konferencelokaler eller lokaler til private arrangementer i Gjøvik? Vores to hoteller i Gjøvik centrum har lokaler som passer til alt fra seminarer til fødselsdage og bryllup. Begge hoteller ligger midt i byen ved indsøen Mjøsa.

Quality Hotel™ Strand ligger midt i byen og med Gjøvik Kulturhus som nærmeste nabo. Hotellet har en stor konferenceafdeling med flere mødelokaler og konferencelokaler i forskellige størrelser samt en plenumsal med scene. Udover kursus-, konference- og firmaarrangementer organiserer hotellet både små og store private arrangementer som fødselsdagsfester og bryllupper. På hotellet venter også to restauranter, og på hotellets øverste etage ligger baren Pi-taket, som holder åbent for madservering fra forår til efterår. Om sommeren er dette et perfekt sted at nyde aftenen. Hvorfor ikke samle rejseselskabet til middag med udsigt over byen og Mjøsa? Hvis konference- eller bryllupsgæsterne har tid til overs, huser hotellet også Gjøviks største spa-anlæg med både saunaer, svømmebassiner, kolde bassiner og kurbade.

Ønsker du lokale i historiske omgivelser? Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik åbnede i 1902, og er dermed byens ældste hotell. Hotellet, som ligger midt i centrum og lige ved Gjøvik station, har aftensmåltidet inkluderet for overnattende gæster. Til møder og konferencer sørger hotellet for frokost, hvis dette ønskes. I samme bygning som hotellet ligger også en restaurant.

Gjøvik ligger ved smukke Mjøsa, Norges største indsø. Byen er særlig kendt for Skibladner, verdens ældste hjuldamper, som stadig er i drift i sommermånederne. Hvorfor ikke tage kollegerne eller selskabet med på en tur om bord, hvis du besøger Gjøvik om sommeren? Fra Oslo tager det ca. to timer med bil, bus eller tog til Gjøvik, og fra Oslo lufthavn, Gardermoen tager det i lidt over 1,5 time med ekspresbus til Gjøvik.

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.